ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Επεσαν οι υπογραφές για την παραχώρηση του Τάγματος Πεζοναυτών!! Τώρα να σας δώ... (ακούστε)


Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων ΕΕΕΕΚ Ν. Αλμπάνης περιμένει να δει τώρα τις ...αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την μεταστέγαση του σχολείου τον Σεπτέμβριο!


Την Περασμένη Παρασκευή έπεσε και η τελευταία υπογραφή για την παραχώρηση από τον ΥΠΕΑ Ν. Παναγιωτόπουλο γεγονός που λύνει τα χέρια Δήμου και Περιφέρειας να προχωρήσουν άμεσα στον διαγωνισμό των κοντέινερς και την εγκατάσταση τους για να μεταστεγαστεί το σχολείο με την νέα σχολική σεζόν!

Ο Ν. Αλμπάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την εξέλιξη αυτή εκφράζοντας την απαισιοδοξία του για την υλοποίηση του εργου από την Περιφέρεια!

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου