ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Κυβέρνηση και Δήμος πετάνε 700.000 ευρώ στα σκουπίδια και χάνουν τα 40.000.000 για την ΜΕΑ! (ακούστε)


Θέλουν να υπερφορτώσουν παράνομα και επικύνδινα τον ΧΥΤΑ Χαλκίδος, ενώ αδιαφορούν ολοι για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Αποριμμάτων για να δώσουν τα σκουπίδια σε ιδιώτες!


Η μεταφορά των σκουπιδιών της Χαλκίδας στα Τρίκαλα επί 8μηνο και η πρόταση για επέκταση(!!) του ΧΥΤΑ Χαλκίδος (όσο πάρει) όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά θέτουν σε κίνδυνο την κατασκευή της ΜΕΑ!

Τόσο ο Γ.Γ. κος Γραφάκος οσο και ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κος Γεραπετρίτης παρά τα ερωτήματα που τέθηκαν δεν απάντησαν για την τύχη της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ Χαλκίδας ενώ Περιφέρεια και Δήμος Χαλκιδέων "ποιούν την ...νήσσα" για το θέμα.

Ο Χρ. Παγώνης και ο Β. Καθαροσπόρης μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την εξέλιξη του σοβαρού αυτού θέματος.

Ακούστε τι είπαν.... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου