Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Βροχή οι καταγγελίες κατά του Δήμου από το Σωματείο των Εργαζομένων, για προμήθειες και καθαριότητα !! (ακούστε)


Την αδιαφανή προμήθεια ανταλακτικών και τις "μεθόδους Πάνου" στην καθαριότητα καταγγέλει αυτή την φορά το Σωματείο!


Ο Στ. Παπαργυρίου, πρόεδρος του Σωματείου ενίσχυσε τις καταγγελίες Καθαροσπόρη δίνοντας στην δημοσιότητα εγγραφο το οποίο κοινοποιείται στο ελεκτικό συνέδριο για έλεγχο στο εργοτάξιο και τον τρόπο που η δημοτική αρχή προμηθεύεται πασης φύσεως ανταλλακτικά χωρίς τιμολόγια και διαγωνισμό!

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Ο Γραμματέας του Σωματείου Ν. Κατσαμάγκος κατήγγειλε τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γ. Πάνου ότι "χρησιμοποιεί εργολάβο του ΟΛΝΕ για να καθαρίζει την πόλη"!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου