ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜ. : "Δεν εχω λάβει κανένα αίτημα για δεχτώ τα σκουπίδια της Χαλκίδας"! (ακούστε)


Αποκαλυπτικός ο Δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου διαψεύδει την Βάκα που λέει οτι εχει στείλει επίσημο σχετικό αίτημα για να πάνε τα σκουπίδια της Χαλκίδας εκεί!


Ο Δήμαρχος Τρικάλων και πρόεδρος του φορέα διαχείρισης απορριμάτων της περιοχής μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο και απάντησε στα ερωτήματα που ετέθησαν "αν τα Τρίκαλα θα δεχτούν τον ογκο των σκουπιδιών της Χαλκίδας μέχρι τα τέλη του '22" λέγοντας ότι εχει συζητηθεί το θέμα σε συναντήσεις με τον Γραφάκο όμως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ"!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου