ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΜΠΛΟΥΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: "Πολιτισμένοι άνθρωποι πηγαινοέρχονται στο χωριό μου, με σκοπό να με σκοτώσουν!!" Β' μέρος (ακούστε)


"
Η πραγματική κρίση, είναι αυτή που έρχεται μετά τα συμβάντα.

 

Και αυτή η κρίση, δεν προκλήθηκε από τη φυσική καταστροφή……ούτε από την ανικανότητα του κράτους να προασπίσει τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, αυτά της ασφάλειας και της προστασίας της περιουσίας…. αλλά προκλήθηκε από την ανεξήγητα μνησίκακη και ποταπή στάση των αρμοδίων."Αυτά μεταξύ αλλων είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Μπλουκίδης πυρόπληκτος επαγγελματίας του τουρισμού που .."βολοδέρνει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και την στάση των αρμοδίων.

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά αναφέρει.....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιστολή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου