ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

"Επίθεση, βρισιές και απειλές" πρός εργαζόμενες από τον Καραμάντουλα! Ομολογία ενοχής από τον ίδιο... Προκλητική ανοχή από το σωματείο... (ακούστε)


Εκβιαστικές απειλές, βρισιές και bulling εις βάρος τους από τον ..."ταμία" καταγγέλουν εργαζόμενες του ΔΟΠΠΑΧ!


Η ανοχή που εχει επιδείξει εως σήμερα η Δήμαρχος αλλά και η Πρόεδρος του Οργανισμού στα .."κατορθώματα" του ..ταμία του ΔΟΠΠΑΧ και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων(!!!) είναι υπεύθυνη για την συμπεριφορά του ...συνδικαλιστή!

Μάλιστα η υπεροπτική "απάντηση - ομολογία" του Καραμάντουλα που συνεχίζει να απειλεί και να ...εκβιάζει τις εργαζόμενες "εγγράφως", φανερώνει το "πασπότρι ασυδοσίας" που του εχει εκχωρήσει η Δημοτική αρχή αλλά και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κ. Μεγάλου!

Προσφάτως μάλιστα η Δημοτική Αρχή .."νομιμοποίησε " την παράνομη εως πρίν λίγο καιρό παρουσία του ..."ταμία" στο .."μαγαζί"!

Ακόμη και το νέο σωματείο εργαζομένων, στο οποίο είναι μέλος ο Καραμάντουλας, και παρά το γεγονός οτι είχαν ανα χείρας την πιό κάτω απάντηση του ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ σε ενα ...ΣΥΓΝΩΜΗ για να τον καλύψουν, δηλαδή "μεταξύ μας ...μεταξά"!

Το μέλος του σωματείου Αντ. Κούμαρος μίλησε για τα γεγονότα στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο. 

Ακούστε τι λέει..... , και διαβάστε παρακάτω τα κείμενα των ανακοινώσεων!


ΔΕΙΤΕ την καταγγελία των εργαζόμενων που δέχτηκαν την επίθεση του ...συνδικαλιστή!!!

ΔΕΙΤΕ την .."επιθετική απάντηση-ομολογία ενοχής" του ...συνδικαλιστή Καραμάντουλα για το bulling κατά εργαζομένων....


και ο ....σχολιασμός του Σωματείου....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου