ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Τυχαίο γεγονός η Εμπρησμός η καταστροφική φωτιά στον ΟΣΕ; Αδιαφορία από την Δημοτική αρχη... (ακούστε)


Καταγγελτικός ο πρώην Δήμαρχος Χρ. Παγώνης κατά της Δημοτικής Αρχής για το θέμα του ΟΣΕ!


"Τους παραδώσαμε έτοιμο το έργο και με χρηματοδότηση και για τρία χρόνια αδιαφόρησαν πλήρως" δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο υποστηρίζοντας οτι "με την εξέλιξη αυτή το έργο θα παει πολύ πίσω η θα διαλυθεί η σύμβαση"!

Σύμφωνα με τα δεδομένα "ο εργολάβος δεν έχει εγκατασταθεί, συνεπώς η ευθύνη για τις καταστροφές θα βαρύνει την δημοτική αρχή ενώ πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα της εργολαβίας και ο ανάδοχος του εργου θα απαιτήσει συμπληρωματικές πιστώσεις (αν γίνεται) η θα παρατήσει το έργο"!

Ακούστε τι ειπε ο Χρ. Παγώνης.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου