ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΕΕΕΕΚ "Εφθασε η ωρα του Εισαγγελέα για τους υπευθύνους"! (ακούστε)


Κατέφθασαν οι πρώτες κλητεύσεις από την ανακρίτρια με εντολή εισαγγελέα μετά την μηνυτήρια αναφορά που εχει καταθέσεις ο σύλλογος γονέων του ΕΕΕΕΚ κατά παντός υπευθύνου.

Με την διαδικασία του επείγοντος ο εισαγγελέας Χαλκίδοε διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον καταλογισμό ευθυνών στους υπευθύνους πολιτικούς και διοικητικούς που διαχειρίζονται την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Αλμπάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή "πες τα στον Παπαμακάριο". Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου