ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Μεταγραφή βόμβα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!


Συνεχίζει τις επαφές του με προσωπικότητες στις περιφερειακές ενότητες της Στερεάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος.


Ως επιτυχία του κ.Μαρκόπουλου θεωρείται μια κεντρική μεταγραφή από το συνδυασμό του σημερινού Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού του πρώην αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάτζα.
Οι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει μια επικοινωνία του κ.Μαρκόπουλου με τον πρώην συνεργάτη του Φάνη Σπανού και οι συζητήσεις έφτασαν σε αίσιο αποτέλεσμα για τον πρώην υπουργό αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συσφίξουν τη σχεση τους με την προσχώρηση του κ.Καρακάτζα στον συνδυασμό του.

Η τελική συμφωνία έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης οπότε οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Εύβοια και έδωσαν τα χέρια επισφραγίζοντας την συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Καρακάτζας έχει αποχωρήσει τόσο από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη όσο και του περιφερειακού συμβούλου. 

*πηγη Lamia fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου