ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Επιστολή-Καταγγελία για κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων και χρηματισμούς υπαλλήλων με εξωθεσμικούς ..."νονούς"! Νέο "Παραμάγαζο" στην Δνση Συγκοινωνιών της Περιφέρειας! (διαβάστε)


Σοβαρότατη καταγγελία από .."υπαλλήλους" στάλθηκε στα γραφεία μας για "κύκλωμα στο τμήμα συγκοινωνιών της Αντιπεριφέρειας Εύβοιας" που εμπλέκει και τον "3ο όροφο"!


Η καταγγελία (όπως θα διαβάσετε) κάνει λόγο για ..."εξωτερικό παράγοντα που εχει οργανώσει κύκλωμα με υπαλλήλους της Δνσης με μίζες χιλιάδων ευρώ για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ" ενώ εμπλέκουν  Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη οτι "υποθάλπτουν την υπόθεση αφού σύμφωνα με την καταγγελία φέρονται να ..ποζάρουν μαζί με τον εγκέφαλο της υπόθεσης"!

Η καταγγελία κοινοποιείτε στα αρμόδια οργανα ελέγχου της διαφθοράς για περαιτέρω έλεγχο αφού στην "αμαρτωλή υπηρεσία υπάρχουν προηγουμενα συμβάντα και η κοινωνία βοά για τα οσα συμβαίνουν εκεί με τα ..γρηγορόσημα κλπ"!

Για ευνόητους λόγους εχουμε αφαιρέσει το όνομα του φερόμενου ως "αρχηγού της οργάνωσης"!

ΔΕΙΤΕ την καταγγελία....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου