Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

"Βάκα και Σπανός μας κοροιδεύουν 3 χρόνια τώρα με την μετεγκατάσταση απο το ακατάλληλο Βαθροβούνι" καταγγέλει ο Αλμπάνης! (ακούστε)


"Πλέον διαφαίνεται θα στείλουν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα ξανά στο ακατάλληλο-τοξικό και καρκινογόνο σχολείο στο Βαθροβούνι " καταγγέλει ο Πρόεδρος του Συλλόγου.

Αστραψε και βρόντηξε παραιτούμενος ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των "ειδικών" μαθητών ΕΕΕΕΚ λόγω του εμπαιγμού που υφίστανται τόσο από την Δημοτική Αρχή οσο και από την Περιφέρεια 3 χρόνια τώρα!!

"Όσο συνεχίζεται η παραμονή των παιδιών μας μαθητών των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας ,στα ακατάλληλα πλέον κοντέινερς του Βαθροβουνίου βάσει πορίσματος της Επιτροπής ακαταλληλότητας που είναι σε ισχύ εδώ και 11 μήνες ως γονεας μαθητού ΑΜΕΑ ακόμα και αν δεχτώ πρόσκληση δεν θα συμμετάσχω σε καμμία εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων σε ένδειξη διαμαρτυρίας την στιγμή που η παρούσα Δημοτική Αρχή μαζί με την Περιφέρεια παρά τις δεσμεύσεις τους όπως πλέον διαφαίνεται θα στείλουν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα ξανά στο ακατάλληλο Βαθροβούνι και φέτος και όχι στο Τάγμα Πεζοναυτών." λέει και απαριθμεί τις δηλώσεις-κοροιδία!!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!

Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βακα

20 Δεκεμβρίου 2020 προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας.Τον Σεπτέμβριο του 2021 τα ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας θα έχουν μετεγκατασταθεί στο Τάγμα Πεζοναυτών.
11 Σεπτεμβρίου 2021 στον αγιασμό στο Βαθροβούνι δηλώνει ότι ελπίζω δεν θα βγάλουμε και αυτόν τον χειμώνα αλλά τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2022 θα κάνουμε αγιασμό στο Τάγμα Πεζοναυτών.
4 Μαϊου 2022 προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας.Δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια το Σχολείο σας θα κάνει αγιασμό τον Σεπτέμβριο του 2022.
Από τις 10 Αυγούστου 2023 οι αίθουσες θα έρθουν επιτέλους στο Τάγμα Πεζοναυτών.
29 Αυγούστου 2023 ακόμα καμμία εργασία στο Τάγμα.
Μαθητές των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού.


Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός

24 Μαρτίου 2023: Τα ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας θα κάνουν αγιασμό στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.
6 Ιουλίου 2023 : Περιμένουμε από μέρα σε μέρα να έρθουν οι αίθουσες στο Τάγμα Πεζοναυτών.
25 Αυγούστου 2023: Μας εμπαίζει η εταιρεία και η μηχανικός.
Και οι Τεχνικές Υπηρεσίες σας με Προϊστάμενο τον Κύριο Κιλιφη που ήταν επιβλέπων του έργου κύριε Σπανέ τι έπραξαν για να μην σας εμπαιζει ο εργολάβος και να παραδώσει τις αίθουσες έγκαιρα όπως όλοι σας είχατε δεσμευτεί στις 24 Μαρτίου;;;
Να σας πω εγώ;;;Εκ του αποτελέσματος δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
29 Αυγούστου 2023 ουδεμία αίθουσα ακόμα στο Τάγμα.
Μαθητές των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται ειναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΟΜΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟΒΟΥΝΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ '22 ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ-ΤΟΞΙΚΗ και ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ;;;;

Ο Νίκος Αλμπάνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο. Ακούστε το .."κατηγορώ" κατά των αρμών της εξουσίας.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου