Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΧΡ. ΠΑΓΩΝΗΣ: "Υπό διάλυση ο Δήμος με ευθύνη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής!" (ακούστε)


Ο επικεφαλής της παράταξης Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας Χρήστος Παγώνης κοινοποίησε επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων κ. Μιμίκα Σακελλαράκη όπου καταγγέλλει υποβάθμιση του θεσμικού οργάνου.


"Κυρία Πρόεδρε,

Η Θεσμική υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας συνεχίζεται, χωρίς, πια, προσχήματα.

Ακολουθώντας την προσφιλή τακτική σας, μας αποστείλατε Πρόσκληση για «διά Περιφοράς Συνεδρίαση» του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 και μας ζητάτε να ψηφίσουμε με Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο, με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, Τροποποίηση Προϋπολογισμού, Αλλαγή Τεχνικού Προγράμματος, Επανακαθορισμό Πιστώσεων επενδύσεων.

Να ψηφίσουμε δηλαδή για τόσο σοβαρά θέματα χωρίς καμία συζήτηση, διαβούλευση ή Διάλογο κάτι που απαιτεί τόσο ο Νομοθέτης όσο και ο Κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού εξέλιπε η αιτιολογία του covid19 για την υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου, το κατ΄εξοχήν Όργανο Λαϊκής Εκπροσώπησης και Διαβούλευσης, εφευρέθηκε τώρα η αιτιολογία του κατεπείγοντος.

Κυρία Πρόεδρε,

για άλλη μια φορά σας δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε τέτοιες παρωδίες Συνεδριάσεων που ευτελίζουν τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και επιχειρούν να υποβαθμίσουν την Νοημοσύνη μας.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι άβουλα Όντα."

Ο Χρ. Παγώνης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο, την διάλυση της ΔΕΥΑΧ και τα .."κλεμμένα του εργα" τα οποία παρουσιάζει η Βάκα ως δικά της!!

Ακούστε τι είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου