Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΜΠΑΝΤΑΣΗΣ Κ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ η δομή του ΕΕΕΕΚ με τα ληγμένα ΤΟΞΙΚΑ και ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ κοντέινερ"!! Δείτε τις κτιριακές εγκαταστάσεις άλλων δομών ΕΕΕΕΚ ανά την Ελλάδα....(ακούστε)


Τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχουν μαθητές και καθηγητές στη δομή του ΕΕΕΕΚ στο Βαθροβούνι επισημαίνει ο πρώην γεν. Δντής Δημόσιας Υγείας!


Από τον Οκτώβριο του '22 η ειδική επιτροπή εχει κρίνει την κτιριακή υποδομή της δομής ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ, ομως η Β'Βάθμια ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αντί να κλείση την δομή ΑΜΕΣΩΣ αφησε το σχολείο να λειτουργεί σε τοξικό και καρκινογόνο περιβάλλον για παιδιά και δασκάλους!!

Και παρά την γενική κατακραυγή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΔΗΜΟΣ συνεχώς ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΟΜΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ομως μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ με τον Φάνη Σπανό να συνεχίζει να τους κοροιδεύει!!!

Ακούστε τι κινδύνους αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί σύμφωνα με τα οσα είπε ο Κώστας Μπαντάσης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο συμφωνα με τα οποία Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟΒΟΥΝΙ!!

Ακούστε.....


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΕΕΕΚ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.....














....δειτε και την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου