Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Μεγάλες οι ευθύνες Σπανού-Βάκα και ΦΟΔΣΑ για την απώλεια των Μονάδων Σκουπιδιών, που πλέον περνάνε σε ιδιώτες!! (ακούστε)


Γιά υλοποίηση ενός «οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου» που γνώριζαν όλοι κάνει λόγο ο Χ.Τσοκανής, γεν. δντής του ΦΟΔΣΑ!!

Παρά το γεγονός οτι ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ είχαμε επισημάνει τον ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ της Δημάρχου Χαλκιδέων αλλά και του Περιφερειάρχη σε συνέργεια με τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Θ. Καραίσκου και την ουσιαστική αδιαφορία τους για τα εργα των Μονάδων Επεξεργασίας Αποριμμάτων, εργων που θα έλυναν σε μέγιστο βαθμό το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Απόλυτα ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ με τις κυβερνητικές επιταγές ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ, που σημαίνει οτι ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΗ, δεν διεκδίκησαν ως επρεπε ακόμη και συγκρουόμενοι με την κυβερνητική πολιτική και λειτούργησαν ως υποτακτικοί της εξουσίας!! 

Αν δε ο Αναγνωστάκης δεν εφερνε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ με τον πλέον επίσημο τρόπο αυτά που είχαμε αποκαλύψει εμείς από τον Φεβρουάριο του '23 και  που Σπανός-Βάκα και Καραίσκος ΓΝΩΡΙΖΑΝ αλλά τα απέκρυπταν από την κοινωνία!

Μεταξύ των άλλων ο Αναγνωστάκης ανέφερε οτι:"Δυστυχώς για τους Στερεοελλαδίτες, θα είμαστε η μοναδική περιφέρεια που δεν θα χρηματοδοτηθούν τα έργα υποδομής, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Η δημόσια χρηματοδότηση φαίνεται οτι χάνεται οριστικά και αμετάκλητα, για τις Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων -Χώροι Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων Χαλκίδας, Λαμίας και Άμφισσας.

Στο έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, με αριθμ. πρωτ. 32770/06-04-2023, το οποίο και επισυνάπτεται, επισημαίνεται ότι νέες εντάξεις, για το τρέχον πρόγραμμα 2014- 2020, θα γίνονταν μέχρι 30 Απριλίου 2023 και ως εκ τούτου μάταια αναμέναμε τη δημόσια χρηματοδότηση, για τις Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων & Χώρους Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων Λαμίας, Χαλκίδας & Αναβάθμιση Μ.Ε.Α. Άμφισσας, όπως πανηγυρικά μας διαβεβαίωναν οι κυβερνητικοί παράγοντες και οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες, πριν τις εθνικές εκλογές!

Με την παρούσα επιστολή μου, σας κοινοποιώ το Ενημερωτικό Σημείωμα του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, με αριθ. πρωτ.1593/15-07-2023, που κάνει αναφορά στην υλοποίηση ενός «οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου», σε βάρος των Υπηρεσιών και των Δήμων/Μελών του ΦοΔΣΑ, προκαλώντας έντονες ανησυχίες και συνειρμούς, για όσα μας επιφυλάσσουν τόσο οι κυβερνητικοί όσο και οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Στερεάς."

Ακούστε την κριτική που ασκησαν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης (πλην Γκλέτσου) και την "άλλα λόγια..." απάντηση του Σπάνού!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου