Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ν. ΑΛΜΠΑΝΗΣ: "Αυτό το συντομότερο δυνατόν το ακούμε χρόνια τώρα κε Σπανέ!!!!" (δείτε)


Μια δήλωση του Σπανού προκάλεσε τους γονείς ΕΕΕΚ που του έδωσαν ...πληρωμένες απαντήσεις!!


Ο Σπανός θέλησε να ρίξει τις ευθύνες στον εργολάβο για την καθυστέρηση των νεων αιθουσών στο Τάγμα και την μεταφορά του σχολείου με τη νεα σχολική χρονιά ενώ στις 6 Ιουλίου είχε δηλώσει ενώπιον του Περιφερειακού συμβουλίου οτι "σε λίγες μέρες αρχίζει η τοποθέτηση".

https://www.eviatoday.news/2023/07/blog-post_21.html

Διαβάστε τον διάλογο .....

"Φάνης Σπανός

Φίλε Νίκος Θεμιστ. Αλμπάνης, ---->έχετε απόλυτο δίκιο, χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές. Το γιατί δεν έχει φτιαχτεί ως τώρα η δομή στο Τάγμα που σας υποσχεθήκαμε, μπορεί να οφείλεται στον τρόπο που δουλεύει (ή δεν δουλεύει) ο εργολάβος, όμως απέναντι σε εσάς η ευθύνη είναι δική μας και δεν έχω καμία διάθεση να κρυφτώ. Μπορώ όμως με εντιμότητα να σας πω ότι μείναμε πίσω λόγω συγκυριών, αλλά σίγουρα δεν σας εξαπατήσαμε.

Σε κάθε περίπτωση το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί το συντομότερο δυνατό. Ειδικότερη ενημέρωση θα έχετε το μεσημέρι της Δευτέρας.


Νίκος Θεμιστ. Αλμπάνης

Φάνης Σπανός --->Δυστυχώς αυτό το συντομότερο δυνατόν το ακούμε χρόνια τώρα.Και μας είχατε πει έχουμε λάβει τις διαβεβαιώσεις από την εταιρεία και την μηχανικό ότι σε ένα μήνα οι αίθουσες θα είναι έτοιμες και η δομή έτοιμη πιο πριν από τον Σεπτέμβριο.Η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση ενός έτους και κακώς για εμάς τόσο μεγαλο χρονικό διάστημα την στιγμή που το Βαθροβουνι έχει κριθεί ακατάλληλο από την επιτροπή εδώ και 11 μήνες.Εκτος αν δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία μέχρι σημερα.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Αναλογιστειτε όλοι σας ότι στέλνετε τα παιδιά μας ξανά σε ακατάλληλο χώρο και δυστυχώς περισσότεροι γονείς από πέρσυ δεν θα πάνε τα παιδιά τους και θα τα κρατάνε στα σπίτια τους.Ολα αυτά τα παιδιά θα κυλήσουν προς τα πίσω με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τα ίδια και τις οικογένειές τους.

 

Κώστας Μπαϊλντής

Φάνης Σπανός ---->δηλαδη την ευθυνη την ριχνετε στον εργολαβο...ωραιοι ειστε εσεις..εφοσον θελετε να προχωρησει το εργο να πατε να τραβηξετε αυτια και να δωσετε χρονοδιαγραμα για το καθε εργο.


Νίκος Θεμιστ. Αλμπάνης

Φάνης Σπανός----->Καλά όλα αυτά αλλά για τα εεεεκ όλοι μας λέγατε στις 24 Μαρτίου 2023 ότι το Σχολείο μας θα ήταν έτοιμο πριν τον αγιασμό της νέας Σχολικής χρονιάς και μέχρι σήμερα ούτε μια αίθουσα δεν έχει πάει στο Τάγμα.Εσεις να μας λέτε στις 6 Ιουλίου από μέρα σε μέρα έρχονται οι αίθουσες η Δήμαρχος από τις 10 Αυγούστου έρχονται οι αίθουσες και εχουμε 25 Αυγούστου ακόμα τίποτα και βλέπουμε να μας πάτε στο ακατάλληλο βαθροβουνι για άλλη μια Σχολική Χρονιά.Αντι να πείτε για 6 μήνη σύμβαση κάνατε 12μηνη σύμβαση 3 χρόνια τώρα μόνο υποσχέσεις από όλους και τα παιδιά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου