Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Δύο νέοι ..μποναμάδες για τον Τσαπουρνιώτη που αναβαθμίζουν τον Δήμο! (ακούστε)


Αν και μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τον Δήμο .."εργοτάξιο", δύο νέα εργα αναβαθμίζουν τον Δήμο σε εκπαίδευση και πολιτισμό!


Η δημιουργία Μουσείου Βιολογικής Ωκεανογραφίας στη Λίμνη και η ιδρυση νυχτερινου ΕΠΑΛ στο Μαντούδι θα δώσουν νεα δυναμική στον Δήμο!

Για το Μουσείο ο Δήμαρχος έγραψε τα εξής:

"ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ η σημερινή για τον Δήμο μας!!!! Υπογράψαμε σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ Τασούλα κ τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ κ Δημόπουλο το προοίμιο της συνεργασίας για την ίδρυση κ δημιουργία του νέου Μουσείου Βιολογικής Ωκεανογραφίας που θα γίνει στην Λίμνη στο κτήριο Μελά με χρηματοδότηση από την Βουλή των Ελλήνων!!! Θερμές ευχαριστίες στην καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κυρία Πέρσα Μεγαλοφώνου και στους συνεργάτες της για την αξιολόγηση των εκθεμάτων της συλλογής του αείμνηστου καθηγητή Βιολογικής Χημείας Αναστάσιου Χρηστομάνου του οποίου η κόρη είχε δωρίσει την σπάνια συλλογή το 2008 στον τότε Δήμο Ελυμνίων!!! Θερμές ευχαριστίες στον γενικό γραμματέα της Βουλής κ Μυλωνάκη και ιδιαίτερα στην διευθύντρια του γραφείου του κυρία Πετρούλα Ντόλλυ η οποία με την επιμονή της συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και στον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτισμού του Δήμου μας κ Σταύρο Κουτσουρά ο οποίος απέδειξε την αποτελεσματικότητα του.!! Επίσης όλους τους Βουλευτές της Εύβοιας και ιδιαίτερα τους συμπατριώτες μας,τον υφυπουργό κ Σίμο Κεδίκογλου κ τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ Αποστόλου οι οποίοι ήταν παρόντες κατά την διάρκεια της υπογραφής του προοιμίου!Ένα όνειρο ετών παίρνει σάρκα και οστά και αναδεικνύει την πρωτεύουσα του Δήμου μας!!! Το νέο Μουσείο είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του στην χώρα μας!!!!", ενώ για την ιδρυση ΕΠΑΛ στο Μαντούδι: "Η απόφαση της έγκρισης δημιουργίας του Νυκτερινου ΕΠΑΛ το οποιο θα βοηθήσει τους απασχολουμενους ημερήσια μαθητες να ακολουθήσουν στην επαγγελματική εκπαίδευση τις δυο νέες σχολές της Γεωπονίας και του τμήματος Υγείας Πρόνοιας."

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου