Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

"Το νερό μας είναι αριστο και διαβεβαιωνουμε τους πολίτες για αυτό" υποστηρίξε ο Ψαθάς! Τι υποστήριξε ο Σελεβάκος.... (ακούστε)


"Ενα στιγμιαίο τεχνικό πρόβλημα με τη χλωρίωση η Αντιπολίτευση το χρησιμοποίησε για προεκλογικές κορώνες, ενώ στην ουσία ολες οι μετρήσεις ειναι καθαρές" είπε ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων!


Το ολο ζήτημα ξεκίνησε από την εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην περιοχή με αποτέλεσμα ο ΕΟΔΥΥ να ζητήσει και ποιοτικό ελεγχο στο νερό από το Τμήμα Υγιεινής της Π.Ε. Ευβοίας τα οποία εδειξαν την εμφάνιση κολοβακτηρηδίων.

Η αψυχολόγητη και ανευ λόγου ενέργεια του Ψαθά να μην ενημερώσει αμέσως τους πολίτες αλλά και η άρνηση του να δώσει τα αποτελέσματα του ελέγχου στον Δημοτικό σύμβουλο Γ. Σελεβάκο ανοιξαν τον ασκό του Αιόλου και της ανευ ουσίας και μέτρου αντιπαράθεσης η οποία στο δημοτικό συμβούλιο βγήκε εκτός ελέγχου!

Ακούστε τι λέει στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γ. Σελεβάκος....


Στη συζήτηση παρενέβη ο πρώην Δντής Δημόσιας Υγείας Κ. Μπαντάσης και εξήγησε από που μπορεί να προέρχονται όλα αυτά που εμφανίστηκαν στίς μετρήσεις 


Στη συνέχεια ο Γ. Ψαθάς παραδέχτηκε τις λάθος κινήσεις που εκανε και δημιούργησαν όλο τον θόρυβο υποστηρίζοντας οτι "ήταν ενα στιγμιαίο φαινόμενο και ολες οι επαναληπτικές μετρήσεις είναι αριστες για την ποιότητα του νερού" κατηγορώντας ολους οσους εκμεταλεύτηκαν το γεγονός οτι στόχο είχαν να τον πλήξουν πολιτικά και με προεκλογική διάθεση!

Ακούστε τι απάντησε στα ερωτήματα μας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου