Τρίτη 11 Απριλίου 2023

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ "Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ" (σχολιο)


Μια Περιφέρεια χωρίς κομματική εξάρτηση, χωρίς τζάκια και οικογένειες που ζουν από την πολιτική είναι κέρδος για την Στερεά.


Είναι όφελος για όλους,είναι μια σταθερη αξία στην πολιτική αστάθεια που ίσως έρθει. Η Περιφέρεια δεν είναι λάφυρο. Η Περιφέρεια είναι ο ισχυρότερος κρίκος στην Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση ακόμα και όταν υπάρχει πολιτική αστάθεια. Η Περιφέρεια Στερεάς οφείλει να εκφράζει και να υλοποιεί τον πόθο και την προσδοκία των πολιτών.

Σήμερα η Περιφέρεια Στερεάς σήμερα έχει γίνει όργανο μικροπολιτικής, αξεστης ρουσφετολογίας, ακατάσχετης ψευδολογιας και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος και εστίας τεράστιου χρέους . Δυστυχώς η κυβέρνηση τους άφησε ανεξέλεγκτους διότι είναι συγγενείς και οπαδοί.
Κάποτε μπήκαμε στα μνημόνια διότι σπαταλουσαμε ακατάπαυστα χρήμα και ελπίδες του λαού και χρεωθηκαμε. Υποφεραμε πολύ. Βγήκαμε τραυματισμένοι με μισό εκατομμύριο μετανάστες νέους επιστήμονες και μικρότερες απολαβές για τους πολλούς. Σήμερα τι κάνουν; ακριβώς τα ίδια. Σπαταλάνε το χρήμα χωρίς ντροπή και χωρίς έλεγχο. Προωθούνε και το μοιράζουνε στους λιγους και κολλητούς και τους άλλους τους δουλεύουν με πολιτικά παραμύθια. Σε άλλους καμώνονται τον σκληρό Νεοδημοκράτη και σε άλλους τους υπερκομματικους αρχαγγελους επειδή ανήκουν σε άλλα κόμματα και είναι το άλλοθι τους. Η αλήθεια ειναι μια. Είναι τιποτοφρονες. Ανήκουν στα ασπόνδυλα της πολιτικής που λαθροβιουν από αυτήν.
Εμείς εχουμε κάνει πράξη αυτό που όλοι χειροκροτούν αλλά λίγοι μπορούν να κάνουν. Βάζουμε μπροστά το συμφέρον μιας απόλυτα αδικημένης Περιφέρειας και αφήνουμε πίσω τις κομματικές μας ταυτοτητες.
Οποια κυβέρνηση είναι μπροστά μας αύριο θα έχει την ίδια αντιμετώπιση. Αν στηρίξει το έργο που χρωστάει η ιστορία στην Στερεά θα χειροκροτήσει. Αν οχι θα κακοπερασει.
Ωρα ανατροπής και κάλεσμα για όλους.
Τέλος τα ψέμματα και οι ευγενειες.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου