Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "Επένδυση στο "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" και όχι στην "ΟΥΣΙΑ" επισημαίναι το σωματείο εργαζομένων. (ακούστε)


"
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2Ο12, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ" καταγγέλει το Σωματείο των Εργαζομένων!!


"Επένδυση στο "ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ" και όχι στην "ΟΥΣΙΑ"🔊
🔺Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
🔺 Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2Ο12, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
➡️ Στο παλιό νοσοκομείο είχαμε 88 ειδικευμένους γιατρούς (μόνιμους & επικουρικούς) και 174 νοσηλευτικό (νοσηλευτές,β. νοσηλευτών και μαίες) για λειτουργία 12 νοσηλευτικών τμημάτων και 9-10 τακτικών εξωτερικών ιατρείων.
➡️ Στο νέο νοσοκομείο έχουμε 96 ειδικευμένους γιατρούς (μόνιμους & επικουρικούς) και 232 νοσηλευτικό (νοσηλευτές,β. νοσηλευτών και μαίες) για λειτουργία 17 νοσηλευτικών τμημάτων και περίπου 30 τακτικών εξωτερικών ιατρείων.
➡️ Στο νέο νοσοκομείο 40% του προσωπικού είναι με διαφόρων μορφών συμβάσεις (δηλ. γύρω στα 280 άτομα είναι με συμβάσεις), οι οποίες λήγουν,, διαδοχικά, έως τέλος του 2023!
🔺ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ''ΓΥΜΝΙΑ'' ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!🔺
Επιπλέον:
Από τη μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο και μέχρι σήμερα έγιναν 60-65 συνταξιοδοτήσεις μόνιμου προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων και αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις έως τέλος του 2023
Από τη μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο και μέχρι σήμερα αποχώρησαν πάνω από 20 γιατροί, λόγω συνταξιοδότησης, προσλήψεων σε άλλα νοσοκομεία ή για άσκηση Ιδιωτικού έργου.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :
- την 100% πληρότητα, ιδιαίτερα των μεγάλων κλινικών,
- την καθημερινή 24ωρη εφημερία, 365 μέρες το χρόνο, με κάλυψη Εύβοιας, μεγάλου τμήματος Βοιωτίας και τμήματος Αττικής."


Ακούστε τι είπε η Πρόεδρος του Σωματείου στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου