Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δ: "Ολα γίνονται για την ...κονόμα των ημετέρων στον Λήλα! Υπάρχουν και Διοικητικές ευθύνες..." (ακούστε)


Στο Περιφερειακό συμβούλιο φέρνουν Αναγνωστάκης και Βούλγαρης την σκανδαλώδη μελέτη Οριοθέτησης του Λήλα!!


Μετά τις αποκαλύψεις μας για Πολιτικά και Διοκητικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ από την Περιφέρεια και ενόψει της συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό συμβούλιο οπου αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους της περιοχής, με ενδιαφέρον αναμένεται αυριο η απάντηση που θα δώσει ο Περιφερειάρχης.

Στο αίτημα αναφέρεται οτι:
Οι παρατάξεις "Στερεά Υπεροχής" και "Ελεύθερη Στερεά", ενημέρωσαν το προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου, ότι στην συνεδρίαση της Τρίτης 4 Απριλίου 2023, θα θέσουν προ ημερήσιας διάταξης, το θέμα: "Έργα στον ποταμό Λήλα και επικαιροποιημένη μελέτη".
Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει δημιουργήσει έντονες ανησυχίες στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της περιοχής και ζητείται πληροφόρηση για την επικαιροποιημένη μελέτη καθώς και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών της Περιφέρειας, για την έγκριση και αποδοχή της μελέτης καθώς και των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή της.
Υπάρχουν στοιχεία που μαρτυρούν, πως άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς του Δημοσίου με σημαντικές αρμοδιότητες, δεν κλήθηκαν να γνωμοδοτήσουν ή να εκφέρουν γνώμη, σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στα έργα που εκτελέστηκαν ή εκτελούνται.
Ελπίζουμε σε μια γενικευμένη συζήτηση, που θα λειτουργήσει υπερ του δημόσιου συμφέροντος και θα αποκρούσει κάθε απόπειρα άμεσης ή έμμεσης νομιμοποίησης των καταπατημένων εκτάσεων.


Ακούστε τι είπε ο Αναγνωστάκης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου