Κυριακή 23 Απριλίου 2023

"Αγρια σεξιστική και υβριστική επίθεση μέσα στο δημοτικό κατάστημα από Αντιδήμαρχο του Μαντουδίου" καταγγέλει ο Βοργιάς!! (ακούστε)


Υποβαθμίζει το γεγονός ο Αντιδήμαρχος και η Δημοτική αρχή!!


Με μια ανάρτηση του ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Δημ. Βοργιάς καταγγέλει Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγ. Αννας για απρεπή σεξιστική και υβριστική επίθεση σε γυναίκα υπάλληλο του Δήμου ενώπιον και άλλων υπαλλήλων στα γραφεία του Μαντουδίου.

Και ενώ ο Βοργιάς μετά από ερώτηση μας απέκλεισε τον Γ. Καντζούρα δεν αποκάλυψε τον ..."ένοχο της πράξης" ζητώντας από τον Τσαπουρνιώτη να το αποκαλύψει και να ζητήσουν συγνώμη από την γυναίκα!

Μάλιστα σε ερώτημα μας προς τον Δήμαρχο μας απάντησε ...χαμογελώντας ότι "δεν εχει λάβει γνώση του γεγονότος" την στιγμή που είχε γίνει ..βούκινο σε ολο τον Δήμο.

Ακούστε τι είπε ο Δ. Βοργιάς στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Dimitris Vorgias ΟΤΑ Ευβοιας

Πριν λίγες μέρες συναδέλφισσα δέχτηκε άγρια σεξιστική και υβριστική επίθεση μέσα στο δημοτικό κατάστημα από Αντιδήμαρχο.

Δυστυχώς παρότι πέρασαν αρκετές μέρες, ο Αντιδήμαρχος δεν ζήτησε καμία ΣΥΓΓΝΏΜΗ, για την βίαιη συμπεριφορά του. 

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος επίσης, μέχρι σήμερα σιωπούν.

Καλούμε τους συναδέλφους να ενημερώνουν άμεσα το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Ευβοίας σε ανάλογες περιπτώσεις και να καλούν την Αστυνομία για την καταγραφή ανάλογων περιστατικών. Σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε αμέτοχοι σε ανάλογες συμπεριφορές αιρετών.

Αναμένουμε μια τουλάχιστον ταπεινή συγνώμη στη συναδέλφισσα, τόσο από τον Αντιδήμαρχο όσο και από τον Δήμαρχο.

Επειδή η συναδέλφισσα δεν επιθυμεί καμία περαιτέρω ενέργεια, δεν δημοσιοποιείται ο Δήμος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Σκοπός της ανάρτησης είναι η ενημέρωση των συναδέλφων για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών βίας και η άμεση αντιμετώπιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου