Τρίτη 2 Μαΐου 2023

"Δείτε τι αποφάσισαν! Μας γυρνάνε 100 χρόνια πίσω στο Νοσοκομείο με μια εγκύκλιο!" καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων (ακούστε)


"Αν πας στο Νοσοκομείο για καρδιολόγο θα σε αντιμετωπίζει νεφρολόγος, ογκολόγος, γαστρεντερολόγος κλπ", αναφέρει η νέα εγκύκλιος του Υπ. Υγείας!!

Μεγάλη αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ του Υπ. Υγείας, μια εγκύκλιος η οποία γυρνάει 100 χρόνια πίσω τον τρόπο αντιμετώπισης και περίθαλψης  των ασθενών από το ...ελλειπές ιατρικό προσωπικό!!

Χαρακτηριστικά αναφέρει:" αποφάσισαν ότι θα πας σε νοσοκομείο για ορθοπεδικό και θα σε αντιμετωπίζει ουρολόγος, οφθαλμίατρος, ωτορινολαρυγγολόγος κλπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ορθοπεδικό. Ενώ αν πας για καρδιολόγο θα σε αντιμετωπίζει νεφρολόγος, ογκολόγος, γαστρεντερολόγος κλπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με καρδιολόγο και πάει λέγοντας.... Μπορεί στο τέλος να βάλουν και τον παιδίατρο, άλλωστε στον παθολογικό τομέα ανήκει και αυτός.... "!! 

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο η Πρόεδρος του Σωματείου Ιωάννα Ιωάννου....


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δείτε τι αποφάσισαν....!!!!

Μας γυρίζουν 100 χρόνια πίσω...!

Αποδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα, ότι δεν έχουν γιατρούς......και κάνουν σοβαρές "αλχημείες". Παίρνουν αποφάσεις επικίνδυνες για τους πολίτες!!!

Δείτε το πρόσφατο έγγραφο που εστάλη προς όλες τις ΥΠΕ και υπογράφει η αν. υπουργός υγείας κα Γκάγκα, η οποία είναι και γιατρός!

Αναφέρεται σε εφημερίες του χειρουργικού και παθολογικού τομέα.

Όπου δεν εφημερεύει ο ειδικευμένος γιατρός που πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας σου, άλλωστε για αυτό πας σε νοσοκομείο, για τον ειδικό, θα σε αντιμετωπίζει γιατρός άλλης ειδικότητας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εξειδικευμένο γιατρό.

Με λίγα λόγια αποφάσισαν ότι θα πας σε νοσοκομείο για ορθοπεδικό και θα σε αντιμετωπίζει ουρολόγος, οφθαλμίατρος, ωτορινολαρυγγολόγος κλπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ορθοπεδικό. Ενώ αν πας για καρδιολόγο θα σε αντιμετωπίζει νεφρολόγος, ογκολόγος, γαστρεντερολόγος κλπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία με καρδιολόγο και πάει λέγοντας.... Μπορεί στο τέλος να βάλουν και τον παιδίατρο, άλλωστε στον παθολογικό τομέα ανήκει και αυτός.... 

Μπορεί σε νοσοκομείο επαρχιακό που δεν έχει παιδίατρο το παιδί να το αντιμετωπίζουν γιατροί άλλων ειδικοτήτων....!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.....ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....!

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .... ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ....!

Τραγικό....!

Άμεσα να πάρουν θέση οι Ιατρικοί Σύλλογοι.

Γιατί κάτι που αποφασίζεται κεντρικά πολύ γρήγορα εφαρμόζεται στη βάση....σε λίγο θα ξεκινήσουν τα "εντέλλεσθε" στα νοσοκομεία....!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου