Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ Τ "ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ..." (ακούστε)


Μια "περίεργη ιστορία" που θα πρέπει να απασχολήσει τις Εισαγγελικές Αρχές αποκαλύπτει ο Τάσσος Καλαθέρης.

Ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" ερωτά την Δημοτική αρχή "τι εχει πράξει για να αποκατασταθεί η νομιμότητα υπέρ του δημοσίου-δήμου και μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο .

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά είπε....


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΚΑΛΑΘΕΡΗ

ΤΟ 2016 Ή 2017, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΠΑΛΑΛΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΩΡΙΩΝΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΔΟΜΕΣ (ΚΤΙΡΙΑ) ΤΩΝ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ (ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ 53-55 ΚΑΙ ΑΡΕΘΟΥΣΗΣ
32), ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΒΑΛΑ, ΟΛΓΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΟ ΥΠΕΝ ΚΗΡΥΞΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ... ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ, ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΟΤΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ
ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΟΥ.

ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝ. ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου