Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Βόρεια Εύβοια: «Δουλειά, γιατρούς και ασθενοφόρα: Εδώ και τώρα»


«Δουλειά, γιατρούς και ασθενοφόρα: Εδώ και τώρα», απαιτούν ρετσινάδες, εργαζόμενοι, βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι και νέες της πυρόπληκτης βόρειας Εύβοιας, με μαζική κινητοποίηση και αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δρόμο Χαλκίδας – Αιδηψού, στο ύψος του Προκοπίου.


Στο πλευρό του λαού της βόρειας Εύβοιας, ,κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.

Παραβρέθηκε ακόμη αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με επικεφαλής τον Αντώνη Κούκουρα, πρόεδρο του ΔΣ.

Ο πρόσφατος τραγικός θάνατος 63χρονου κατοίκου χωριού της περιοχής, που ξεψύχησε περιμένοντας μάταια ασθενοφόρο και η αναστολή των προσλήψεων των ρετσιναδων και δασεργατών στο β’ κύκλο του προγράμματος εργασίας για την αποκατάσταση του καμένου δάσους, ήταν…«νεροποντή» στο ήδη «ξεχειλισμένο ποτήρι» της αγανάκτησης και της οργής των εργαζομένων και του λαού, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και μεγαλύτερα.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Βόρειας Εύβοιας απαιτούν να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία της κυβέρνησης και να δοθεί άμεσα λύση με τις προσλήψεις στο πρόγραμμα εργασίας για την αποκατάσταση του δάσους και την στελέχωση των κέντρων υγείας και του ΕΚΑΒ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου