Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Σφοδρά πυρά σε Σπανό! Βουλευτής της ΝΔ κατά του “γαλάζιου” περιφερειάρχη!! (ακούστε)


Άγριος νεοδημοκρατικός εμφύλιος ξέσπασε στην Στερεά Ελλάδα
, κατά την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έλαβε χώρα στην Ευρυτανία.


Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ευρυτανίας με τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Κοντογέωργoς εξαπέλυσε μύδρους τόσο προς τον ομοϊδεάτη του, περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, όσο και στην περιφερειακή αντιπολίτευση που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η ένταση, ανέβηκε αρκετά, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων του συμβουλίου να πραγματοποιεί εκατέρωθεν συστάσεις στους διαφιλονικούντες ομιλητές.

Πώς εκκίνησε όμως η αντιπαράθεση;

«Nιώθω απογοητευμένος, το κορυφαίο δημοκρατικοί όργανο δεν μας έπεισε, αλλά μας δημιούργησε προβληματισμούς για το κατά πόσον υπάρχει περιφερειακή συνείδηση, για επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιμέρους περιοχές της περιφέρειας» σημείωσε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό:

«Τα δάκρυα σας δεν μας συγκινούν ιδιαίτερα γιατί τα έχουμε ξανά ακούσει μόνο ως διαπιστώσεις. Ως συμβολή ως επίλυση των προβλημάτων δεν υπήρξαν ποτέ» υπογράμμισε ο γαλάζιος βουλευτής.

Στη συνέχεια ο κ. Κοντογέωργος ανέβασε έτι περεταίρω τους τόνους.

«Κύριε Περιφερειάρχα, δύο κρίσιμα έργα που είναι σε εκκρεμότητα, καθοριστικής σημασίας, θέλω τη δέσμευσή σας ότι φέτος θα τελειώσουν. Τελεία και παύλα! Δεν υπάρχει άλλη αναβολή. Δέκα χρόνια να επανέρχονται συνεχώς» είπε αναφερόμενος στο δρόμο των Αγράφων και στην γέφυρα της Τέμπλας.

«Λεφτά υπάρχουν στην περιφέρεια, προγραμματισμός σωστός χρειάζεται» συμπλήρωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Μετά τις πολλές αιχμές, ο περιφερειάρχης Σπανός αποφάσισε να πάρει το λόγο.

Και σε αυτό το σημείο ο βουλευτής της ΝΔ γκάζωσε ακόμα περισσότερο.

«Μη με διακόπτετε κύριε περιφερειάρχα. Να τελειώσω και απαντάτε. Δηλαδή θα απαντήσετε στον λαό, σε εμένα δεν χρειάζεται να απαντήσετε» σημείωσε εμφατικά ο Κοντογέωργος.

Λόγω του ότι είχε ανεβάσει πολύ τους τόνους, επιχείρησε να τα μαζέψει λέγοντας πως ταυτόχρονα οφείλουν να ευχαριστήσουν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την συμβολή της στην όποια επίλυση προβλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κοντογέωργος υπογράμμισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί ο δρόμος Λαμία – Καρπενήσι – Ιονια οδός, διότι κατά τον ίδιο «είναι ένα έργο που οφείλει το κράτος στην Ευρυτανία και τη Δυτική Ελλάδα».

«Θες να γίνεις βουλευτής ε;»

Εν συνεχεία, ο κ. Κοντογεώργος επιτέθηκε στον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης και υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία Μωυσή Μπερμπερή.

«Νομιζεις θα βγεις βουλευτής ε;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ στον συμπατριώτη του και τον κατηγόρησε για όσα ο τελευταίος έλεγε αναφορικά με τους δείκτες της απογραφής στην Ευρυτανία.

«Η πραγματική απόγραφή του νομού έγινε το 2022» είπε ο γαλάζιος βουλευτής και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έκανε κανένα έργο επί κυβερνήσεώς του στην Ευρυτανία.

«Όταν ήστασταν κυβέρνηση βάλατε ένα χαλίκι στην ανάπτυξη της ευρυτανίας» ανέφερε ο Κοντογεώργος.

Ακούστε τι είπε ο βουλευτής στον Περιφερειάρχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου