Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Κώστας Μαρκόπουλος "Γιατί θα είμαι αμέτοχος στην κομματική αναμέτρηση των Εθνικών Εκλογών!!" (ακούστε)


"Η προσωπική μου πλήρης αφωνία σε ότι αφορά τον κομματικό ανταγωνισμό είναι η εγγύηση της μετέπειτα διεκδικητικής μου στάσης
 "


Με μιά δημόσια ανακοίνωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος εξηγεί τους λόγους που θα παραμείνει αμέτοχος στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο εξηγώντας τους λόγους.

Ακούστε τι είπε....Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κώστας Μαρκόπουλος-Γιατί θα είμαι αμέτοχος στην κομματική αναμέτρηση

Μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για την Ελλάδα. Στα διλήμματα που ορθώνονται η απάντηση και οι επιλογές των πολιτών είναι αναγκαίες και καλοδεχούμενες.

Σε αυτή την κομματική αναμέτρηση είμαι απολύτως αμέτοχος. Προφανώς θα ψηφίσω, είναι εξάλλου δημοκρατική υποχρέωση μου. Όμως θα το κάνω με τον πλέον αθόρυβο τρόπο.

Η επιλογή μου να διεκδικήσω την Περιφέρεια Στερεάς με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, χωρίς κομματική χειραγώγηση, μου επιβάλλει πλήρης κομματική αποχή. Αναμφίβολα είμαι πολιτικό όν, με ευθύνη και ουσιαστική παρουσία στην πολιτική, στη Βουλή και στην κυβέρνηση. Ωστόσο αποτελεί πεποίθηση και απόφαση μου να μεταβώ από τα κομματικά στα αυτοδιοικητικά συμφέροντα της Στερεάς. Βέβαια όλοι αυτοανακηρύσσονται ανεξάρτητοι για να μαγνητίσουν περισσότερους ψήφους. Ωστόσο είναι γνωστό ποιοι από επιλογή είναι υποτελείς και χειροκροτητές κομμάτων και ποιοι διαθέτουν πολιτικό εκτόπισμα και κοινωνική προσφορά και εκτός κομματικής θαλπωρής. Ποιοι δηλαδή ανήκουν σε ένα «σύστημα» που βέβαια έχει την ευθύνη για το τέλμα στη Στερεά και τις «ψεύτικες» υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και ποιοι έχουν ανεξάρτητη σκέψη.

Εμείς στον συνδυασμό «Στερεά-Περιφέρεια», θα είμαστε η άλλη πλευρά της σκληρής πραγματικότητας. Εμείς δεν θα δώσουμε δικαίωμα να αποτελούμε λάφυρο κομματικού σωλήνα. Εμείς θα συνεργαστούμε αλλά και θα αντιπαρατεθούμε αύριο με την οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιονδήποτε Πρωθυπουργό με γνώμονα αποκλειστικά τα συμφέροντα της Στερεάς Ελλάδας.

Η έξοδος της Στερεάς από την στασιμότητα και το τέλμα της Περιφερειακής Διοίκησης απαιτεί αυτοδιοικητική πολιτική σκέψη με στρατηγική. Αυτή είναι η αποστολή μας.

Η προσωπική μου πλήρης αφωνία σε ότι αφορά τον κομματικό ανταγωνισμό είναι η εγγύηση της μετέπειτα διεκδικητικής μου στάσης . Επιθυμώ να είμαι συνεπής, διότι ο χειροκροτητής ενός κόμματος δεν μπορεί να μετατραπεί σε ενοχλητικό και απαιτητικό Περιφερειάρχη. Οι κομματικοί μετατρέπονται σε «ζητιάνους» και οι «ζητιάνοι» στην πολιτική δεν γράφουν ιστορία. Ιδού η αιτία της στασιμότητας της Στερεάς σε σχέση με άλλη Περιφέρεια.

Αυτή, ωστόσο, η απόλυτα ουδέτερη στάση μου δεν δεσμεύει σε τίποτα τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Στερεά Περιφέρεια». Καθένας εφ’ όσον επιθυμεί μπορεί να έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία που ξεκινά. Εξάλλου, η σύνθεση μας εκτείνεται από τα όρια της Δημοκρατικής Λαϊκής Δεξιάς, μέχρι και την Κοινοβουλευτική Αριστερά.

Την εγγυοδοσία της ουδετερότητας την εκφράζει ο επικεφαλής αλλά την αποτελεσματικότητα της επόμενης ημέρας εγγυάται η ποιότητα και η καθαρότητα των στελεχών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου