Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Η νέα παραλία στην Ν. Αρτάκη "αιτία πολέμου" για μαγαζάτορες και πολίτες, με τον ΟΛΝΕ να ..αδιαφορεί!! (ακούστε)


Ενώ στο πρώτο κομμάτι του εργου δεν υπήρξε αντίδραση, σε αυτό που εκτελείται και με την τοποθέτηση σκιάστρων ξεσηκώθηκε το σύμπαν!!


Με αιχμή του δόρατος το μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ Ν. Γεωργαλά αλλά και τον Αντιδήμαρχο Γ. Κώσταρο(!!) ζητούν από τον ΟΛΝΕ να γίνει νέα μελέτη (ενώ υπάρχει ενιαια για ολες τις παραλίες) για την τοποθέτηση σκιάστρων!!

Ακούστε τι είπε ο Γεωργαλάς στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακαριο....


Τι ζητάνε....
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες γίνεται μια προσπάθεια ν’ ακυρώσουμε την απόφαση του ΟΛΝΕ που αφορά την κεντρική παραλία μας, κρίνω σκόπιμο να σας ενημερώσω σαν Δημοτικός Συμβουλος για την καταστροφή που ερχετε, στην παραλία μας εκτελείτε ένα έργο εκκατομυρίων ευρώ απο την Περιφερεια που δυστυχως θα καλυφθεί απο καταστήματα, σταθερές κατασκευές με τζάμια, γλάστρες κουρτίνες για τον ήλιο και όλα τα καλά.
Τι θα γίνει σύμφωνα με τον ΟΛΝΕ.
Ανάλογα με το φάρδος του καταστήματος θα γίνει ένα νεο Μαγαζι π.χ to No 1 θα έχει 120 τ.μ το επόμενο κατάστημα No 2 θα είναι σχεδόν διπλάσιο και συνεχίζουμε.
Οι πολίτες θα προχωρούν σ’ ένα τούνελ στον πεζόδρομο και στην μεριά της θάλασσας θα έχει ένα διάδρομο 1,20 μέτρα, εκεί που θα γίνουν τα νέα καταστήματα κόστισε στον Ελληνικό Λαό εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΝΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, κύριοι ζητάμε να ολοκληρωθεί το έργο, να δούμε τι μορφή θα έχει ( διότι ξεκίνησε με Μάρμαρο, στην συνέχεια με πλάκες Καρύστου και στην συνέχεια δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα γίνει η πλακόστρωση) να γίνει μια ολοκληρωμένη μελέτη για την τοποθέτηση των τραπεζοκαθίσματων, κλπ.
Επειδή έχω ασχοληθεί παρά πολύ με το έργο οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι: είναι στην διακριτική ευχέρεια του ΟΛΝΕ να δώσει η να μην δώσει χώρο, π.χ στην κεντρική παραλία της Χαλκίδας γιατί δεν παραχωρεί χώρο για Πέργκολες στο κάτω μέρος, υπάρχει και εκεί ο χώρος , αφήνουμε 1,20 μ απο τα κάγκελα και 4 μέτρα απο πάνω και δημιουργείται χώρος για πέργκολα, φάρδους 5,5 με 6 μέτρα όμως εκεί ποιος τολμά. Η Νομοθεσία είναι ίδια.
Επίσης να γνωρίζεται ότι τέτοια τερατουργήματα θα φυτρώσουν σε πολλά σημεία της παραλίας όπου υπάρχει χώρος εάν το ζητήσουν οι ιδιοκτήτες παντού σε ολόκληρη την παραλία.



1 σχόλιο:

  1. Ο κος Γεωργαλάς αναφέρει ανακρίβειες και πουλαει τρελα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το νυν συμβούλιο του ΟΛΝΕ δεσμεύεται από τον νόμο που έχει ψηφίσει και ο κος Γεωργαλάς επί θητειας Παπανδρέου.
    Θα μπορούσε με συνεννόηση να λυθεί εύκολα το θέμα, αλλά γίνεται μικρπολιτικη αγραν ψηφων . Να έρθει ο κος Γεωργαλάς στο ΔΣ , ο οποίος δεν εμφανίστηκε εχθες στο τακτικο συμβουλιο, να μας τα πει από κοντά αυτά!
    Και όχι να μας λέει τι ξέρει ο καρυστινος για την Αρτάκη, εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι είναι η Αρτάκη, για εσάς όμως η Εύβοια τελειώνει στην Ερέτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή