Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΕΕΕΕΚ Με "ιδανικές συνθήκες" τον Απρίλιο του 2024 η ολοκλήρωση του έργου μετεγκατάστασης της δομής στο Τάγμα Πεζοναυτών!! Μέχρι τότε στα "Ακατάλληλα και Επικίνδυνα".... (ακούστε)


Αυτό αποκαλύφθηκε στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Γαλάνη και του Συλλόγου! 

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη ανακοινώθηκαν στον σύλλογο γονέων του ΕΕΕΕΚ οι προθεσμίες προμήθειας και εκτέλεσης της εγκατάστασης των νέων κοντέινερ αφού οι διαδικασίες υπογραφής της σύμβασης και εγκατάστασης του εργολάβου θα πάρει περίπου ενα 5μηνο και η συμβατική υποχρέωση του εργολάβου για την εκτέλεση του εργου ειναι 12 μήνες!

Μέχρι τότε οι μαθητές θα φοιτούν στα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ κοντέινερ του Βαθροβουνίου αφού η Δήμαρχος Χαλκιδέων που εχει το πόρισμα Ακατσαλληλότητας από τις 25-10-22 στα χέρια της ...ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!

Ακούστε τι είπε ο Πρόεδρος Νίκος Αλμπάνης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Νωρίτερα ο Ν. Αλμπάνης είχε υποβάλλει την παραίτηση του από τον σύλλογο, παραίτηση την οποία ανακάλεσε μετά από λίγες μέρες!

"Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Η συνεχή απουσία έως και αδιαφορια συμμετοχής επί 3 χρόνια της συντριπτικής σας πλειοψηφίας των γονέων έχει και τα δυσάρεστα αποτελέσματα της κάποια στιγμή.

Παραιτουμαι από Πρόεδρος αλλά και από μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και ευχαριστώ ΜΟΝΟ όσους συμπορευτήκαμε μαζί αυτά τα 3 χρόνια και παλέψαμε για το πολύπαθο σχολείο μας.

Ευχαριστω από την καρδιά μου πρωτίστως τον Νίκο Μαργαρίτη,την Αργυρώ Τσότσου, την Αθανασία Ζήκου ,την Μαρία Μαμτζαδερια ,την Σοφία Ρουμελιώτη και την Φωτεινή Σουλίου που είχαν την διάθεση και συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα μας

Με εκτίμηση

Νίκος Αλμπάνης


Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Βάζοντας πάνω από όλα το μέλλον των παιδιών μας, μαθητών ΑΜΕΑ του πολύπαθου Σχολείου μας, ανακαλώ την προ επτά ημερών παραίτηση μου και συνεχίζω στην Προεδρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας μέχρι την δικαίωση των προσπαθειών μας και την μετεγκατάσταση του Σχολείου μας σε ένα ανθρώπινο χώρο.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται αμείωτος.

Χαλκίδα την 28 Δεκεμβρίου 2022

Με εκτίμηση

Νίκος Αλμπάνης

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου