Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ: "Φάγανε τα 8 εκ. των χορηγών στο ΔΙΑΖΩΜΑ και ο Μπένος εστειλε το λογαριασμό των έργων στο ...αφραγκο Κράτος!" (ακούστε)


700 εκατομύρια "αέρα-πατέρα" μοίρασε ο Πρωθυπουργός στους Βορειο Ευβοιώτες από τα ...αδεια ταμεία του ΠΔΕ!!

Την τελευταία πράξη του ...ΔΡΑΜΑΤΟΣ βίωσαν οι Ευβοιώτες κατα την "προεκλογική" σύσκεψη του Μητσοτάκη στο Μαξίμου!

Μέρος της ...παράστασης ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και οι δύο Δήμαρχοι Κοντζιάς και Τσαπουρνιώτης που ελπίζουν να εκμεταλευτούν προεκλογικά τις "ανεκπληρωτες υποσχέσεις" του Μητσοτάκη για ιδιον οφελος!!

Τα οσα ανακοινώθηκαν σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος τόσο με ανακοίνωση του οσο και στο ΡΑΔΙΟ1 και τον δημοσιογράφο Μάνο Παπαμακάριο.


"Σήμερα έληξε η "Μπενιαδα" ...
Η σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου,με την ανάλυση του σχεδίου Μπενου για την αναδόμηση της κα(υ)μμενης Β. Εύβοιας, έδειξε ότι ο ρόλος του τελείωσε. Τι έκανε;
Μοιρασε τα χρήματα των εισφορών Ελλήνων και ξένων που προσετρεξαν να στηρίξουν οικονομικά,σε μελέτες διαφόρων ειδών και κατευθύνσεων. Βέβαια πολλές μελέτες ανέλαβε το Διαζωμα.. Αλοιμονο..
Ποιες μελέτες; αυτές που ο ίδιος ενέκρινε! (Σιγά μη ρωτησει βουλευτές,δήμους η Περιφέρεια) Και ο δρόμος; μα χρειαζόταν ένα πυροτέχνημα και Αυτό εγκρίθηκε... Διότι δρόμος δεν θα γίνει ούτε το 2040. Αν γίνει!
Και τα έργα;;; μα αυτά θα τα κάνουν οι δήμοι, η Περιφέρεια και το κρατος; με τι λεφτά και από ποια ταμεία; πολλά ζητάτε τώρα. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΜΠΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ.
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ... θυμηθείτε αυτή την ανάρτηση σε έξη μήνες!"

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


Η Ανακοίνωση του Πρωθυπουργου....

Kyriakos Mitsotakis 

 "Το σχέδιο «Εύβοια Μετά» είναι ένα ολιστικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, που υπηρετεί την περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική αειφορία.

Μαζί με τις δράσεις αποκατάστασης που έχουν υλοποιηθεί, η συνολική επένδυση του κράτους προσεγγίζει τα 700 εκ. ευρώ.

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον νέο οδικό άξονα Ψαχνών-Στροφυλιάς, Στροφυλιάς-Ιστιαίας και τους 5 κλάδους του.

 Ένα εμβληματικό έργο υποδομής, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για να σπάσει η απομόνωση της Εύβοιας."

Δικό σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου