Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

"Βουλιάζετε τον τόπο, τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους κ.κ. Σπανέ, Κελαϊδίτη, Κοντζιά!"


"Η πρόσφατη βύθιση αλιευτικού σκάφους λόγω καιρικών συνθηκών, δεύτερο σε σειρά τον τελευταίο μήνα, στον Αγ. Γεώργιο Λιχάδας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί!"


Με αυτά τα λόγια σχολιάζουν την νεα βύθιση σκάφους στο λιμάνι του Αη Γιώργη στη Λιχάδα, αφού εδώ και χρόνια η Περιφέρεια αδιαφορεί για το έργο προστασίας στο λίμάνι υπέρ του εργολάβου και με συνεχείς υποσχέσεις κοροιδεύει τους ψαράδες και επαγγελματίες της περιοχής!

Και συνεχίζουν στην ανακοίνωση τους....

"Ναι, στον Αγ. Γεώργιο Λιχάδας, εκεί που με υποσχέσεις ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι το 2014 «αρπάξατε» τις ψήφους των κατοίκων κύριοι, αλλά και με τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες ανακοινώθηκε το έργο και η έναρξη του από τον κ. Κοντζιά, ως υποψήφιος δήμαρχος το 2019, το οποίο έως σήμερα μας το υπενθυμίζουν οι όγκοι τσιμέντου (μπλόκια) που καλύπτουν το γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού μας, καθιστώντας την αναβάθμιση του αδύνατη!
Λέγατε ψέματα και τότε και τώρα!
Αυτή σας η απρέπεια, θα σας επιστραφεί από τους πολίτες τον ερχόμενο Οκτώβριο!
Σας παροτρύνουμε από τώρα, να σκεφτείτε το επόμενο παραμύθι σας! Ποιος ξέρει, ίσως να έχει καλύτερη τύχη από κάθε προηγούμενο που βγήκε από… τα χείλη σας!
"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου