Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Δημοσκόπηση-Δήμος Αθηναίων: Ισχυρό ρεύμα κατά Μπακογιάννη


Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους (ποσοστό 54%) στην περιοχή του δήμου Αθηναίων ζητούν να μην επανεκλεγούν στην θέση του ο δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης αλλά και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.


Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το β΄ μέρος της δημοσκόπησης της aftodioikisi.gr σε δείγμα 1.286 ατόμων που διεξήχθη το διάστημα από 4 έως 10 Ιανουαρίου 2023.


Συγκεκριμένα, το 51% δήλωσαν «καθόλου ικανοποιημένοι» από το έργο της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη, με το 25%, που κρίνουν ως επιδεινωμένη την εικόνα του Δήμου Αθηναίων, να είναι ψηφοφόροι της ΝΔ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 54% των πολιτών να θεωρούν ότι ο νυν δήμαρχος δεν πρέπει να επανεκλεγεί στη θέση αυτή («σίγουρα όχι»), έναντι μόλις του 31% που απαντά «σίγουρα ναι».

Ακόμη χειρότερη είναι η εικόνα του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, για τον οποίο η απάντηση περί μη επανεκλογής φτάνει, όπως και για τον κ. Μπακογιάννη, στο 54%, ωστόσο η θετική αξιολόγηση υπολείπεται αυτή του δημάρχου Αθηναίων κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες (22 έναντι 31%). Όπως και ο Κ. Μπακογιάννης έτσι και ο νυν περιφερειάρχης φαίνεται ότι έχει ένα ισχυρό «όχι» στην επανεκλογή του εντός ΝΔ, που φτάνει το 25%.
https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimoskopisi-aftodioikisi-gr-dimos-athinaion-ischyro-reyma-kata-mpakogianni-pinakes/?fbclid=IwAR0uqDaxRUwHYO3rR_GVy-FF4cn9P2qQUu9v7b5QTQikXozmXfCBYJJ9xow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου