Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΙΣΤΙΑΙΑ Αυτό που Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ το "υπέρογκο" κόστος της μεταφοράς των 300 ευρώ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ... (ακούστε)


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη εκανε η Δντρια του Κ.Υ Ιστιαίας Τατιάνα Μορόζοβα σχετικα με την μεταφορά υγειονομικού υλικού από το παληό Νοσοκομείο Χαλκίδας στο Κ. Υγείας!!


Τη συνέντευξη πήρε ο Δημοσιογράφος Γιάννης Τσελίκας του ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ με θέμα "την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κέντρο υγείας" και την οποία η κα Μορόζοβα περιέγραψε ως ..ΤΡΑΓΙΚΗ!

Το κλού της υπόθεσης ηταν "η αρνηση του Δημάρχου Γιάννη Κοτζια να αναλάβει το ...υπέρογκο κόστος μεταφοράς των 300 ευρώ για την μεταφορά υγειονομικού υλικού που τόσο ανάγκη εχει το κέντρο υγείας"!!

Το κόστος αυτό ανέλαβε να συγκεντρώσει από προσφορές πολιτών ο ιδρυτής της σελίδας ΑΙΔΗΨΙΩΝ ΔΗΜΟΣ Γιάννης Αγάλος που μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο!

Σήμερα παραδόθηκε από τους πολίτες και το υλικό που εχει ανάγκη το Κ.Υ. Ιστιαίας...

"Παραδοσαμε σημερα στο Κ. Υ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ αναλώσιμα που αγοραστηκαν με τα χρηματα που προσεφεραν τα μελη της ομαδας μας ΑΙΔΗΨΙΩΝ ΔΗΜΟΣ. Ηταν η πρωτη δοση. Παραλληλα εχει προγραμματιστει η μεταφορα του εξοπλισμου απο το Νοσοκομειο Χαλκιδας με εξοδα αλλου μελους μας. Ευχαριστουμε τα μελη που συνεισεφεραν μεχρι τωρα. Η προσπαθεια μας συνεχιζεται για την αγορα ηλεκτρικης σκουπας και ατμοκαθαριστη. Περιμενουμε και αλλες προσφορες."

Ακούστε τι είπε....


Ακούστε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το Κέντρο Υγείας οπως το μετέφερε η Τατιάνα Μορόζοβα στον Γιάννη Τσελίκα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου