Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Γρ. Δάσκος: "Μόνοι μας εδώ και 7 χρόνια παλεύουμε με την ..αδιαφορία, αλλά κερδίζουμε!" (δείτε)


Με αιχμές κατά Περιφέρειας και Δήμου, οι οποίοι δεν προσήλθαν(!!) ο ΟΑΧ έκοψε την πίτα του .


Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας και η βράβευση των αθλητών/τριών του που διακρίθηκαν το 2022, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/1/23 στο Ξενοδοχείο Παλίρροια, με την παρουσία πλήθους κόσμου, μελών, αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων της αντισφαίρισης.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην βουλευτές Εύβοιας κ.κ. Κ. Μαρκόπουλος και Δ. Αναγνωστάκης, η πρώην Γ. Γ. του Υπ. Δικαιοσύνης κα. Σ. Νικολάου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Β. Καθαροσπόρης και ο Αντιδήμαρχος Κύμης κ. Αλ. Θεόδωρου.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΧ Γρ. Δάσκος στη ομιλία αναφέρθηκε στη δραστηριότητα του ΟΑΧ κατά το 2022 καθώς και στον προγραμματισμό για το 2023.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές/τριες της αγωνιστικής ομάδας του ΟΑΧ Πετρόπουλος Αριστείδης, Δάσκος Κων/νος, Μιχάλης Βασίλης, Κάλφας Απόστολος , Πιτσινή Φωτεινή και Τσεκούρα Μαρία για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο.
Βραβεύτηκαν επίσης ο αθλητής Τσακανίκας Κωνσταντίνος για την κατάκτηση τριών πρώτων θέσεων σε πρωταθλήματα Ε3 κατηγορίας Α12 και η Τσεκούρα Έλενα για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων σε πρωταθλήματος Ε3 κατηγορίας Κ12 και Κ14.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή Διπλωμάτων στους αθλητές/τριες των ακαδημιών του ΟΑΧ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου