Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚ "ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 25 ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!" (ακούστε)


Η αποφασιστικότητα και μαχητικότητα του Συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΕΚ και ιδιαιτέρως των δύο "προέδρων" Μαργαρίτη και Αλμπάνη πέτυχαν την μετεγκατάσταση του σχολείου σε πιό ανθρώπινες συνθήκες!


Προχθές Παρασκευή εγκαταστάθηκε ο εργολάβος(;) στο Τάγμα Πεζοναυτών για να εκτελεσθεί το εργο της εγκατάστασης των ειδικών κοντέινρ στα οποία θα στεγαστεί το ΕΕΕΕΚ μέχρι να αποκτήσει πλέον ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΜΗ.

Δείτε πως υποδέχτηκε ο σύλλογος το γεγονός:

"Μετά από συνεχείς αγώνες 3 ετών και την επίλυση της προσωρινής μετ εγκατάστασης του Σχολείου μας το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας μας ξεκινάει ένα νέο αγώνα ώστε το συντομότερο δυνατόν να φτάσουμε στην δημοπράτηση και την κατασκευή της Κτιριακής εγκατάστασης για το Σχολείο μας σε χώρο που ήδη έχει οριστεί και ανήκει στην Περιφερειακή ενότητα Ευβοίας.
Σας θέλουμε όλους κοντά μας έμπρακτα να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε οι επόμενες γενιές των μαθητών μας να απασχολούνται και να εκπαιδεύονται σε σύγχρονα κτίρια ασφαλή στα πρότυπα του ΕΕΕΕΚ Λάρισας(Φωτό) που εγκαινιάστηκε πριν 6 μηνες."









Ακούστε τι ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου