Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ..ΘΥΜΑΤΑ!! ΚΑΤΑΡΕΕΙ το ΕΠΑΛ στο Βούρκο και οι αρμόδιοι κλείνουν τα ..μάτια!! (ακούστε)


Εδώ και χρόνια ΟΛΟΙ γνωρίζουν οτι το ΕΠΑΛ στο Βούρκο είναι ΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ στο έλεος ενός σεισμού!!


Κατά καιρούς Δήμος-Περιφέρεια και Υπουργείο έχουν ...βολευτεί με επιφανειακές επεμβάσεις ενώ πλέον σήμερα εχουν γίνει εμφανείς οι σημαντικές φθορές στον φέροντα οργανισμό και τα "κομμένα δοκάρια"!!



Ο Τάσσος Καλαθέρης που γνωρίζει το κτίριο από την κατασκευή του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ σημεντικές λεπτομέρειες στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ μαθητών και καθηγητών σε περίπτωση σεισμού!

Εκωφαντική είναι η ..απουσία της Περιφέρειας!!!

Επίσης η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Νίκα μεταφέρει τους φόβους της μαθητικής κοινότητας!

Ακούστε.... 



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλκίδας χαιρετίζει τους εκατοντάδες μαθητές και γονείς, τους συλλόγους γονέων που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη κινητοποίηση στη Χαλκίδα στις 8/3. Δηλώνουμε κι εμείς, ως γονείς, οργισμένοι με το έγκλημα!

Δεν θα ζήσουμε με την ανασφάλεια για τη ζωή των παιδιών μας!

Την ίδια στιγμή στιγμή που διεκδικούμε ασφαλή ζωή για τα παιδιά μας βλέπουμε τις εικόνες ντροπής από το ΕΠΑΛ της Χαλκίδας, με τη δημοτική αρχή να σφραγίζει αίθουσες ως ακατάλληλες. Βλέπουμε αστικά λεωφορεία, που μεταφέρουν τους μαθητές σα σαρδέλες. Βλέπουμε ψευδοροφές σχολείων να καταρρέουν. Λαμβάνουμε απάντηση από το Δήμο ότι δεν προβλέπεται κανένα μέτρο αντισεισμικής θωράκισης των σχολείων και πολλά άλλα.

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!! Δε δεχόμαστε να «ζούμε κατά τύχη»!

Το ποτάμι της οργής μας δεν θα ξεφουσκώσει αν δεν αποδοθούν οι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, αν δεν παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς, στη δουλειά, στο σπίτι, στο σχολείο.»

Με βάση τα παραπάνω, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλκίδας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολικό κτήριο του ΕΠΑΛ τη Δευτέρα 13 Μάρτη στη 1.30μμ και στο συλλαλητήριο που καλεί το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας την Τρίτη 14 Μάρτη στις 7μμ στην πλατεία Δικαστηρίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου