Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΣΠΥΡΟΥ Γ "Η Δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το πρόβλημα του κτιρίου του ΕΠΑΛ με προχειρότητα!" (ακούστε)


Παρέμβαση για το καυτό θέμα των ημερών κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου.


Ο Σπύρου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο σχολιάζοντας ότι "και σε αυτό το σοβαρό θέμα ο Δήμος το αντιμετωπίζει με προχειρότητα όπως και αλλα πολλά ευαίσθητα θέματα" και επισημαίνει ότι "πρόκειται για ζωές μαθητών που σπουδάζουν μέσα σε ενα ετοιμόροπο κτίριο με βάση και την προιστορία του"!

Ακούστε τα όσα είπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου