Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΚΥΤΙΝΟΣ Γ "Σπανός και Σια με τη μελέτη του Λήλα νομιμοποιούν τη παρανομία και τις καταπατήσεις ημετέρων"!! Τι λένε Μαρκόπουλος και Παγώνης.. (ακούστε)


Μετά την "απαξιωτική" αναφορά του Περιφερειάρχη για τις καταγγελίες του Γιώργου Κυτίνου, ο πρώην γραμματέας της κοινότητας επανήλθε ..αποκαλυπικός!!


Ο Γ. Κυτίνος μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για τα όσα συμβαίνουν  με προκαλυμα τις αποκαταστάσεις στο ποτάμι και την προσπάθεια αποκαταστάσεων των καταστροφών της θεομηνίας ΘΑΛΕΙΑ το 2020 και την "μελέτη οριοθέτησης κατα παραγγελία του εργολάβου" που στόχο εχει ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ!

Να σημειωθεί οτι η πολυσηζητημένη "μελέτη οριοθέτησης του Λήλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ αλλά ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ!!"



Ακούστε πόσο απαξιωτικά έχουν σχολιάσει τις ενστάσεις και τους φόβους των πολιτών τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτηε και προσφάτως ο Φάνης Σπανός.....



'Αστραψε και ..βρόντησε ο Κυτίνος οταν ακουσε πως αντιμετώπισε ο Σπανός τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για την κατεύθυνση των έργων στον Λήλα!
Ακούστε....


Τα οσα συμβαίνουν στον Λήλα δεν αφησε ασχολίαστα στην συνέντευξη του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μαρκόπουλος...


Εν οψει της συζήτησης της μελέτης οριοθέτησης στο Δημοτικό συμβούλιο ο Χρ. Παγώνης σχολίασε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου