Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΝΙΚΑ ΧΑΡΑ: "Να μας δώσουν εγγραφες διαβεβαιώσεις οτι τα κτίρια του ΕΠΑΛ ειναι ασφαλή! Διαφορετικα...." (ακουστε)


Με λογίδρια τεχνικού περιεχομένου οι "ανάδοχοι" της μελέτης στατικότητας του ΕΠΑΛ προσπάθησαν να καθησυχάσουν την μαθητική κοινότητα και τους εκπροσώπους αυτής!


Αν και δεν εχουν περάσει αρκετές ημέρες από την ανάθεση οι εκπρόσωποι της τεχνικής εταιρείας ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ χωρίς να εχουν προλάβει με τεχνικές μεθόδους και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία υποβάθμισαν την κατάσταση προφανώς για να εξυπηρετήσουν τις επικοινωνιακές ανάγκες της Δημάρχου!!

Μόνο και μόνο από την προιστορία του κτιρίου "η εταιρεία θα επρεπε να είναι προσεκτική στα όσα λέει και υποστηρίζει αφού μόνο ...με το μάτι έχει εξετάσει το κτίριο" και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δώσει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑΣ για να συνεχίσουν τα παιδιά να πηγαίνουν εκεί σχολείο!

Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χαρά Νίκα σχολίασε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τα οσα συνέβησαν στη σύσκεψη στην οποίας είχαν κληθεί και συμμετείχαν οι "Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Βασίλης Γουρνής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Σταματούκος, η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ κ. Αθήνα Γρηγορούδη, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Γιώργος Πίσχινας, ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ κ. Χαράλαμπος Ενωτιάδης, ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ κ. Βαγγέλης Ζευγολάτης, ο Διευθυντής του ΕΚ Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνος Κωτής, ο Υποδιευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Γιώργος Κεσελόπουλος, η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εύβοιας κ. Χαρά Νίκα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ιωάννα Τσομπανίδου, Μηχανικοί του Δήμου Χαλκιδέων και οι μελετητές της μελέτης στατικής επάρκειας."

Ακούστε τι είπε....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου