Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΜΕΑ-ΧΥΤΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Το ...θαύμα κράτησε 3 μέρες!! "Πρόκειται για κοροιδία και θέατρο του παραλόγου" υποστηρίζουν Ψαθάς και Παγώνης!! (ακούστε)


Το υπουργείο ΑΠΕΝΤΑΣΣΕΙ τους ΧΥΤΥ και ζητάει από τους Δήμους-ΦΟΔΣΑ να πληρώσουν πανω από 20 εκ. για να ενταχθούν τα έργα!!


Πρίν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος από τα πανηγύρια της ηγεσίας του Φορέα, Καραίσκος και σία, αλλά και του βουλευτή Θαν. Ζεμπίλη για την "μεγάλη επιτυχία στη σύσκεψη με τον υπουργό Αδωνη Γεωργιάδη" ήρθε η ..πανταχούσα από τον Ζερβό με την οποία ανατρέπει την μέχρι σήμερα κατάσταση και επισημαίνει οτι "στο νέο χρηματοδοτικό πλαίσιο η κατασκευή ΧΥΤΥ δεν είναι επιλέξιμη δαπάνη και συνεπώς το κόστος των 10 εκ. ανα ΜΕΑ πρέπει να το αναλάβει ο φορέας, προυπόθεση για την ενταξη των δύο έργων"!

Απορίας άξιον, κατανοητό ομως, ΓΙΑΤΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ γεγονός που βάζει σε υποψίες ότι "το ..παιγνίδι είναι στημένο να πάνε και τα δύο εργα σε ιδιώτες"!!

Ακούστε πως σχολίασαν την εξέλιξη αυτή στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων Γ. Ψαθάς και ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ. Παγώνης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου