Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Τα δύο εγγραφα, της Κτηματικής και της Εφορίας Αρχαιοτήτων που ..διαψεύδουν τον Σπανό και ..καίνε την μελέτη οριοθέτησης του Λήλα!! (δείτε+ακούστε)


Δύο αποκαλυπτικά εγγραφα διαψεύδουν το αφήγημα του Σπανού με τις καταπατήσεις που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν και τα εργα με την "μελέτη μαιμού" για την οριοθέτηση του Λήλα!!


Τόσο η Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου οσο και η Εφορία Αρχαιοτήτων Εύβοιας από το 2010 και μετά από αίτημα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ του Λήλα! (δείτε πιό πάνω τα σχετικά)

Τά εγγραφα αυτά ..ανακάλυψε το μέλος της Επιτροπής Προστασίας του Λήλα Νίκος Μαστορόπουλος κατά την έρευνα που πραγματοποιεί σχετικά με τα οσα συμβαίνουν με ευθύνη της Περιφέρειας και του Δήμου Χαλκιδέων.

Η διαφωνία αυτή είναι και ο λόγος που ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και οπως μας είπε η Προισταμένη της Κτηματικής "δεν υπάρχει νέα απόφαση, αρα ισχύει η υπάρχουσα του '10"!

Επίσης είναι πρωτοφανές η Περιφέρεια να εμφανίζει ως νέα μελέτη οριοθέτησης ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ μάλιστα χρηματοδοτούμενη από τις δύο εταιρείες που εχουν εκτελέσει τα έργα ενώ η "μαιμού μελέτη" προκλητικά ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ..ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑ!!

Δηλαδή ΠΡΩΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ (χωρίς μελέτη) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ..ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ, νομιμοποιούντας και τις καταπατήσεις που καταγγέλονται στη διαφωνία των δύο υπηρεσιών!!

Δείτε το εγγραφο της ανάθεσης της μελέτης στο οποίο φαίνονται οι εντολείς 2 εργολαβικές εταιρείες που εχουν εκτελέσει τα εργα!


Δείτε τα δύο έγγραφα της Κτηματικής και της Εφορίας Αρχαιοτήτων με τα οποία διαφωνούν....



Ακούστε τους διαλόγους Αναγνωστάκη-Σπανού κατά την διάρκεια συζήτησης στην οικονομική επιτροπή....




Δείτε από ψηλά την άποψη του ποταμού και την επιχειρούμενη οικοπεδοποίηση του...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου