ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Τα σκουπίδια θα επιβαρύνουν τη τσέπη του Χαλκιδέου με την ανάθεση σε ιδιώτη της ΜΕΑ! Τι λένε Καραίσκος-Καθαροσπόρης... (ακούστε)


Χωρίς να ρωτήσει το Δημοτικό συμβούλιο η Βάκα  "αποφασίζει και διατάσσει" για την διαχείριση των αποριμμάτων  εις βάρος του πολίτη!


Παρά το γεγονός οτι "από τον Ιανουάριο του '21 ο Β. Καθαροσπόρης είχε προβλέψει την εξέλιξη αυτή" μιλώντας στο σταθμό μας και μετά από πολλές συζητήσεις με προσωπική της απόφαση η Δήμαρχος Χαλκιδέων "στην ουσία ...καταργεί την Μονάδα Επεξεργασίας Αποριμμάτων και ...βάζει από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες"!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Στερεάς και Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραίσκος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε τι είπε....


Ο Β. Καθαροσπόρης που από πέρισυ είχε ..."διαβάσει" τις διαθέσεις της Δημάρχου για "εκχώρηση σε ιδιώτη την επεξεργασία των αποριμματων", μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.


ΑΚΟΥΣΤΕ την πρόβλεψη του Β. Καθαροσπόρη από πέρισυ (21-1-21) για την διαχείριση των αποριμματων !

Σοβαρές επισημάνσεις για την εξέλιξη αυτή έκανε ο Γιώργος Μπουραντάς... 

 Ακούστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου