ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Παράτησαν το Ληλάντιο στην τύχη του! Ακόμη οι κάτοικοι περιμένουν την οριοθέτηση του ποταμού και τα απαραίτητα εργα! (ακούστε)


Χόρτασαν από λόγια και υποσχέσεις οι απογοητευμένοι πλέον Ληλάντιοι πολίτες από την Περιφέρεια και τον Δήμο για την προστασία τους από τις πλημμύρες!


Μετά τις πλημμύρες που στοίχισαν την ζωή σε 10 συνανθρώπους μας και τον εισαγγελέα να ερευνά με διπλή έρευνα (λέει) για να βρεί... "ποιοί φταίνε", οι κάτοικοι απογοητευμένοι  περιμένουν το ...μοιραίο!

"Δεν εχει γίνει τίποτα για την προστασία μας" λένε και ξαναλένε στις συναντήσεις που γίνονται από την Περιφέρεια και τον Δήμο, ενώ οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θ Ζεμπίλης "πεταμένα λεφτά στη λασπουριά" με τα ...γουρούνια βουτηγμένα στη λασπουριά (λέμε εμείς) να κάνουν πάρτυ εκατομυρίων!!

Ακούστε τι είπαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Κυτίνος και η Αγγελική Μάτζαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου