ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

L'ETAT, C'EST MOI-"Η Περιφέρεια ειμαι ΕΓΩ!" απάντησε στον Αναγνωστάκη ο Σπανός! (ακουστε)


Για μιά ακόμη φορά ο Σπανός επιβεβαίωσε την "Λουδοβίκεια άποψη, l'etat, c'est moi" που έχει για την  διοίκηση της Περιφέρειας, αγνοώντας την υπαρξη Περιφερειακού συμβουλίου και Αντιπολίτευσης!


Με αφορμή τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της Αντιπολίτευσης από την νέα σύσκεψη-φιέστα με Τριαντόπουλο και Σια που εγινε πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης σχολίασε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακόμη, απάντησε και στον Κ. Μαρκόπουλο και τα σχόλια που έκανε στην ίδια εκπομπή για "αναχρονιστικές κομματικές συνεργασίες εν οψει των Περιφερειακών εκλογών".

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου