Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

ΤΣΙΒΙΚΑΣ ΜΠ: "Οι μάσκες έπεσαν. Οι μέρες που μας χτυπούσαν στην πλάτη είναι πλέον παρελθόν…."! Τι λένε Λιαγκάκης και Βούλγαρης.. (ακούστε)


Φιέστα αποδείχτηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Περιφέρεια, με καλεσμένους μόνο τους «στενούς συγγενείς» που συγκεντρώθηκαν, για να παρουσιάσουν μεταξύ τους τα «θα» για τη στήριξη των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας και την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων.


Αυτό επισημαίνει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Μπάμπης Τσιβίκας, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, καταγγέλλοντας το ειρωνικό κλίμα που βιώσαν και την επίθεση που δέχτηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

«Δεν είχαμε κληθεί, ωστόσο ενημερωθήκαμε για τη συνάντηση και θέλαμε να παραστούμε. Όμως από την αρχή το κλίμα ήταν ειρωνικό απέναντί μας. Εμείς τους παρουσιάσαμε την πραγματικότητα που βιώνουμε στην πυρόπληκτη περιοχή, και τους θέσαμε μια σειρά από ερωτήματα για ζητήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν επιλυθεί. Ωστόσο αυτό που εισπράξαμε ήταν μόνο «θα» και επίθεση. Εν ολίγοις μας αποκάλεσαν ψεύτες», δήλωσε ο κ.Τσιβίκας και συνέχισε «οι μάσκες έπεσαν. Οι μέρες που μας χτυπούσαν στην πλάτη είναι πλέον παρελθόν…. Είπε ο κ.Τριαντόπουλος ότι έπεσαν πολλά λεφτά στην περιοχή μας. Ας μας πουν που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά, γιατί στην τσέπη των πληγέντων δεν μπήκαν.»

Απόλυτη απογοήτευση και αγανάκτηση αισθάνονται οι πυρόπληκτοι της Β.Εύβοιας, επτά μήνες μετά την καταστροφή που προκάλεσαν οι φωτιές, και το μέλλον τους δυσοίωνο, όσο κι αν προσπαθούν Τριαντόπουλος και λοιποί συγγενείς να παρουσιάσουν την κατάσταση «μέλι – γάλα».



Για το ίδιο θέμα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Στ. Λιαγκάκης




Η περιφέρεια αποκλείει την αντιπολίτευση από συσκέψεις που αφορούν σε μείζονα ζητήματα της Εύβοιας, και ο κ.Μπένος με την προσωπική πολιτική του προσβάλει τους θεσμούς.

Την ώρα που η πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια αναμένει ανασυγκρότηση, και ελπίζει σε θαύμα.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της «Ελεύθερης Στερεάς», Αντώνης Βούλγαρης μίλησε στο Ράδιο1 και την Ναντίν Γρηγορίου, για την σύσκεψη στην Περιφέρεια και τις φιέστες Μπένου.

«Είναι πολιτικό ζήτημα πλέον, ο συνεχής αποκλεισμός της αντιπολίτευσης από την Περιφερειακή Αρχή. Είναι στενάχωρο από τον κ.Σπάνο, που ξέρει ποιος τον έχει στηρίξει από την αρχή – αμά τη εμφανίσει του κ.Μπένου. Όμως καλούν όποιον τους αρέσει, για να κάνουν κομματικές φιέστες και δεν θέλουν τον αντίλογο. Όσο για τον κ.Μπένο, ασκεί μια προσωπική πολιτική με την προτροπή και ανοχή του Πρωθυπουργού, η οποία προσβάλει τους θεσμούς», σχολιάζει ο κ.Βούλγαρης, και τονίζει πως δεν θα παραστεί η παράταξή του, ούτε στο Μέγαρο Μουσικής ούτε στην Αγία Άννα, ώστε να μην νομιμοποιήσουν μια διαδικασία με την οποία διαφωνούν.

«Δεν έχει νόημα να παρουσιάσεις τα σχέδια για τη Βόρεια Εύβοια στους μεγαλοαστούς του Κολωνακίου…. Τώρα σχετικά με το τριήμερο της Αγίας Άννας, διοργανώνεται από το «ΔΙΑΖΩΜΑ» του κ.Μπένου σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ, για δημοσιοσχετίστικους λόγους και η Περιφέρεια θα είναι μεταξύ των καλεσμένων….»

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου