Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Πράξεις του Σπανού και υπηρεσιών που φτάνουν μέχρι και τον Εισαγγελέα, καταγγέλει ο Χρονάς!! Κριτική και από τις άλλες παρατάξεις... (ακούστε)


Μιά σειρά σοβαρών καταγγελιών διαχειριστικού χαρακτήρα κατήγγειλε το μέλος της Λαικής Συσπείρωσης Τ.Χρονάς στην Οικονομική επιτροπή!


Διπλά εγγραφα με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλου δημοσιευμένα στην Διαύγεια, συμβάσεις που υπογράφει ο Περιφερειάρχης και που "βάζει από την πίσω πόρτα μηχανηματάδες με το αζημίωτο και εκτός της λίστας που εχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή", παράνομη τροποποίηση του Οργανισμού εν αγνοία του Περιφερειακού συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής και ...άλλα!

Για ολα αυτά ο Τάσσος Χρονάς μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο, αφήνοντας υπονούμενα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ και οτι μετά τις εξηγήσεις του Περιφερειάρχη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο προσφυγής στον Εισαγγελέα.

Ακούστε τα οσα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ λέει...


Σκληρή ηταν και η στάση των άλλων παρατάξεων της Αντιπολίτευσης που στιγμάτισαν τις πράξεις και τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής, ενώ φιλότιμες προσπάθειες να ...υποβαθμίσει το θέμα εκανε ο προεδρεύων Τασσιός αφού για άλλη μια φορά ο Σπανός την ..έκανε με ελαφρά πηδηματάκια μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες Χρονά.

Ακούστε ενα μέρος της συζήτησης που ακολούθησε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου