ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΡΕΤΣΙΝΑΔΕΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ: "Προσπαθούν να μας διασπάσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν" (ακούστε)


«Με υποσχέσεις και θα, εξευτελίζουν την νοημοσύνη μας. Όσο κι αν θέλουν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα, η πραγματικότητα είναι μια, αυτή που βιώνουν οι κάτοικοι της Β.Εύβοιας».


Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος των Ρητινοκαλλιεργητών, Βαγγέλης Γεωργατζής, που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Σχετικά με το 7επτές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση των ρητινοκαλλιεργητών, ο κ.Γεωργατζής υποστήριξε πως είναι κλειστό και αφήνει εκτός περίπου 130 πυρόπληκτους της περιοχής, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή το είχαν επισημάνει στον κ.Τριαντόπουλο.

«Δεν έχουν λυθεί τα θέματα μας, όπως υποστηρίζει ο κ.Τριαντόπουλος», τονίζει ο Πρόεδρος.

Επιπλέον αναφέρεται και στην εκδήλωση Μπένου στο Μέγαρο Μουσικής, όπου προσκλήθηκε από τον ίδιο να παραστεί.

«Προσπαθούν να μας διασπάσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Δεν έχω δουλειά να πάω στο Μέγαρο. Δεν είμαι μόνος μου, είμαστε ένας ολόκληρος κλάδος, και οφείλουν να έρθουν στον τόπο μας, να συζητήσουν με όλους μας. Ο τόπος μας ερημώνει. Η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο τουρισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα».

Ακούστε τον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου