ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

"Η ανικανότητα της Δημοτικής αρχής καθυστερεί την κατασκευή του Μουσικού Σχολείου" υποστηρίζει ο Χρ. Παγώνης! (ακούστε)


Ενα χρόνο παράταση εργασιών ζητά η κατασκευάστρια εταιρεία που ρίχνει τις ευθύνες για την καθυστέρηση στη Δημοτική αρχή!!


Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Πρώην Δήμαρχος Χρ. Παγώνης με ερώτημα που έχει καταθέσει στην Δήμαρχο και ζητά εξηγήσεις!

Στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται οτι: "η εταιρεία ζητά 365 μέρες παράταση της συμβατικής προθεσμίας διότι οι τεχνικές υπηρεσίες δεν εχουν κάνει διάνοιξη πεζοδρόμου και το τοιχίο περίφραξης διπλανής ιδιοκτησίας είναι εντός του οικοπέδου του σχολείου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξελιχθεί το έργο " το οποίο στην ουσία έχει σταματήσει.

Δείτε:"η κατασκευάστρια εταιρεία με το από 27/1/2022 έγγραφό της ζητά παράταση εκτέλεσης του έργου για 365 ημερολογιακές ημέρες και για τον λόγο ότι «…..δ. …..έως σήμερα δεν έχει γίνει η διάνοιξη του Πεζόδρομου, με αποτέλεσμα την αδυναμία εκτέλεσης εργασιών όπως: διαμόρφωση όψεων κτιρίων Α-Β, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή τοιχίων περίφραξης, επιχώσεις για την διαμόρφωση τελικής στάθμης περιβάλλοντος χώρου, οδεύσεις δικτύων κ.α.». "

Ακόμη ο πρώην Δήμαρχος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο αποκάλυψε οτι "ο εργολάβος είναι ...απλήρωτος"!!

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου