Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Εργολάβος καταστρέφει .."ασύδοτος" τον δρόμο και το βουνό από Κάβο στον Φάρο Βασιλίνας με την ανοχή της Περιφέρειας!! (ακούστε)


Την προσφυγή στην Δικαιοσύνη έχουν αποφασίσει οι κάτοικοι της περιοχής του Φάρου της Βασιλίνας μετά τις εγκληματικές παρεμβάσεις εργολάβου με την ανοχή της Περιφέρειας!!


Αυτό κατήγγειλε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο εκπρόσωπος των κατοίκων Ν. Σουφλέρης που δήλωσε οτι πλέον και μετά από 16 μήνες κοροιδία από τον Περιφερειάρχη Φ. Σπανό και τον Δήμαρχο Γ. Κοτζιά δεν εχουν προβεί σε καμμία ενέργεια κατά των αυθαιρεσιών της εταιρείας που εχει αναλάβει το έργο του Αλιευτικού στον Αη Γιώργη Λιχάδας!!

Κανονικά και μετά τις επίσημες καταγγελίες από τους κατοίκους η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Εύβοιας θα επρεπε να καταλογίσουν στην εταιρεία ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες και παρεμβάσεις, όμως φαίνεται οτι "ο εργολάβος απολαμβάνει ενός είδους προκλητικής ΑΣΥΛΙΑΣ από την υπηρεσία, αφού και σε άλλο έργο παρά το γεγονός οτι έχει καταγγελθεί για ασύδοτη αμοληψία στον Λήλα, ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά αναφέρει ο Ν. Σουφλέρης....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου