Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ "Δήμος και Περιφέρεια ..αδιαφορούν" καταγγέλει ο Χατζηγεωργίου! "Εγκλημα κατά πολιτών" υποστηρίζει ο Μπαντάσης! (ακούστε)


Μία ακόμη μέτρηση του Επόπτη Υγείας χαρακτηρίζει το νερό στο Πανόραμα ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ, ενώ  Δήμος και Αντιπεριφέρεια Εύβοιας ....σφυρίζουν αδιάφορα!!


Ανατροπή στην μέτρηση της ΔΕΥΑΧ που "έβγαζε το νερό κατάλληλο προς πόση" είναι η μετά από λίγες μέρες μέτρηση του επόπτη Υγείας που "το χαρακτηρίζει ακατάλληλο με βαρέα μέταλα" και επισημαίνει εκ νέου στον Δήμο ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ!!

Και παρά το γεγονός ότι "οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει εγγράφως Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη για το θέμα" και οι δύο ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αλλά ούτε έδωσαν εντολή στο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας για ενέργειες ελέγχου νομιμότητας τηε γεώτρησης κλπ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Δημάρχου για συζήτηση του θέματος (με νέα δεδομένα) στο μεθαυριανό Δημοτικό συμβούλιο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ!!

Ακούστε τι λέει ο εκπρόσωπος κατοίκων Γ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....


"ΕΓΚΛΗΜΑ κατά πολιτών" χαρακτηρίζει ο πρώην Επόπτης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μπαντάσης που μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1....

Δείτε το συμπέρασμα των νέων ελέγχων του Επόπτη Δημόσιας Υγείας....

















 
ΔΕΙΤΕ την ενημέρωση σε Σπανό και Κελαιδίτη οι οποίοι ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ και ούτε ...απάντησαν στους κατοίκους ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ σε καμμία αρμόδια υπηρεσία για έλεγχο...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου