ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Φ. ΣΚΟΝΔΡΑ: "Η νόσος του ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ αντιμετωπίζεται πλέον συντονισμένα με αποτελέσματα" (ακούστε)


Παρουσίαση για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Ιατρικής Ακριβείας στη βάση των Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων (ΕΔΙΑΝ).

Οι στόχοι και τα αποτελέσματα των δράσεων και της πρώτης συντονισμένης προσπάθειας του εγχώριου ερευνητικού και ακαδημαϊκού κόσμου για την αντιμετώπιση των νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Για το περιεχόμενο της εκδήλωσης μας μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου ασθενών με Πάρκινσον Φωτεινή Σκόνδρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 Μαρτίου 2022, ενώ, παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω διαδικτύου.

Απαραίτητη η εγγραφή στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/edian. �


Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο η Φωτεινή Σκόνδρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου